HCL.HR

Neonski cirkus stiže u Crash Team Racing

Stjepan Fikter 06.11.2019.   •   6 komentara


Modernizirana verzija Crasha i ekipe koji pokazuju svoje vozačke vještine, krajem radnog tjedna dobiva novi besplatni sadržaj te nove nagrade koje će aktivni vozači osvajati.

Ljubitelji Crasha i njegovog vozačkog društva, od petka 8. 11. mogu provesti vikend u utrkivanju na novoj šarenoj stazi kako bi osvojili nove nagrade koje stižu s Neon Circus Grand Prixom. Kao i kod prethodnih Grand Prixa, ovaj dodatak je također besplatan za sve one koji imaju igru.

Osim nove Koala Carnival staze na kojoj će biti pravi cirkus, imat ćemo prilike pokazati i vozačke vještine u Ring Rallyju, novom modu igranja. Kako je riječ o reliju, glavni protivnik bit će vrijeme koje će curiti, a moći će se produžiti skupljanjem prstenja. Više prstenja znači i veću brzinu, a svakim uspješno završenim krugom znači kako će prstenje biti sve manje i manje i samim time teže za pokupiti.

Osim tih dodataka, postava vozača će se također proširiti pa s ovim cirkusom na scenu dolaze Pasadena O’Possum, Ebenezer Von Clutch i Koala Kong koje će se uz njih i vozila moći dodatno vizualno sređivati.

 

Komentari (6)

  • burgi

    07.11.2019 - 12:20

    obozavam mario kart ali mislim da bi se trebali ugledati na sony sto se tice dodatnog sadrzaja na ctr…igram i ctr i definitivno je puno bolje osmisljeno…

  • TitanShifter

    07.11.2019 - 12:46

    Igra je beton i sve pohvale za besplatan sadržaj. Zamisli samo da se to više praktikuje u globalu.

    • burgi

      @TitanShifter, 07.11.2019 - 13:04

      da je ea pravio zvalo bi se dlc i kostalo bi 40 eur…svaka cast sonyu

    • GTA222

      @burgi, 07.11.2019 - 13:23

      Kakve veze Sony ima s ovime? Ja koliko znam Sony više ni ne posjeduje prava ni na Crasha ni na Spyru, ako se nevaram obje franšize su u vlasništvu Activisiona.

    • burgi

      @GTA222, 07.11.2019 - 13:25

      sorry mislio sam da oni drze prava jer je prije bila eskluziva za sony

    • Kiner Pingvin

      @burgi, 08.11.2019 - 16:56

      Ne čudi me što si se zabunio jer je Activision doslovno preko noći preuzeo prava na igru a i do pretprošle godine nisu nove ni izbacivali

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?