HCL.HR

NetherRealm je završio s podrškom za Mortal Kombat 11

Josip Klanfar 03.07.2021.   •   3 komentara   •   Industrija videoigara


Nakon više od dvije godine, razvojni studio NetherRealm je objavio na Twitteru kako je došlo vrijeme da se oproste od Mortal Kombata 11 i okrenu prema nekim budućim projektima.

Prije nešto više od dvije godine, razvojni studio NetherRealm i izdavač Warner Bros dostavili su nam svoj posljednji naslov iz serijala Mortal Kombat 11. Do prosinca prošle godine igra se prodala u više od osam milijuna primjeraka, dobila Aftermath ekspanziju, šaroliku paletu likova kroz razne DLC-ove, Ultimate verziju koja uključuje sve prethodno nabrojano uz poboljšanje za nove generacije konzola.

Sada je pak ekipa iz NetherRealma odlučila kako je došlo vrijeme da prestanu dostavljati novi sadržaj za igru i okrenu se nekim budućim projektima. Ne može se zamjeriti ekipi, s obzirom da su praktično roster likova podigli za više od 50% u odnosu na originalnu verziju.

Da ne bi bilo zabune, igra će i dalje raditi najnormalnije, samo što neće više dobivati podršku u smislu novih sadržaja, DLC-ova i sličnog. Kakvi su to projekti kojima se ova američka ekipa okreće za sada nije poznato, ali se nadamo da će biti nešto jednako dobro, usudio bi se reći i fatalno.

Komentari (3)

  • DerkAym

    03.07.2021 - 10:16

    zaboravili profilnu da promene

  • Smike

    03.07.2021 - 11:05

    Injustice 3 DC vs Marvel

  • Motor City Bengals

    03.07.2021 - 15:43

    “zavrsio s podrskom” to bas zvuci kao da gase online, dzabe onda dodavati u tekstu – da ne bi bilo zabune, naslov je clickbaitcina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?