HCL.HR

No Man’s Sky Beyond dobio je datum izlaska

Zoran Žalac 02.08.2019.   •   5 komentara


No Man’s Sky dobit će dva ažuriranja u jednom velikom paketu, uključujući i obećanu podršku za igranje u virtualnoj stvarnosti.

No Man’s Sky bi i ovoga ljeta mogao vratiti igrače u svoj proceduralno generirani svemir. Naime, najavljeno je kako će dotična igra 14. 8. dobiti još jedno veliko ažuriranje, naziva Beyond. U sklopu istoga stižu dvije velike stvari.

Prvo, igra postaje svojevrsni MMO kakav je izvorno trebala biti. Multiplayer je produbljen te omogućuje nove interakcije između igrača. Štoviše, igrače će se sada aktivno poticati da igraju jedni s drugima. Potvrđeno je kako u ovo iskustvo multiplayera neće biti dodana nikakva pretplata niti će se išta u igri moći kupovati stvarnim novcem.

Drugo, igra dobiva potpunu podršku za VR, a kad kažemo potpunu to znači da će se u virtualnoj stvarnosti moći raditi sve što i u standardnom modu igre. Podrška će biti dodana verzijama za PlayStation 4 (PS VR) te PC (HTC Vive / Valve Index).

Komentari (5)

  • TorcidashFromCroatia

    02.08.2019 - 16:35

    Tri velike stvari ima još jedan neotkriveni

  • Lord_Sec

    02.08.2019 - 18:08

    U vrh,nisam je do sad igra,tako da nabavlja se sigurno

  • IQ118

    02.08.2019 - 18:52

    Ova igra je počela derati. Da su samo malo obećavali igra bi imala samo pozitivu. A sada je to napokon igretina.

  • TypicalHog

    02.08.2019 - 21:07

    Cool. Dosad sam znao samo provjerit šta su novo dodali nakon svakog update-a, sad ću konačno počet igrat na duže vrijeme.

  • funky0308

    03.08.2019 - 19:57

    Jos ce tu doci novosti, igra je stvarno dobra sada sa strane gameplaya ali nije to bas za svakoga. Oni koji vole puno akcije mogli bi se razocarati. Nema NPCa (za sada) niti nekih pravih svemirskih bitki (opet, za sada) ali sve je bolja i bolja i ja je cesto zaigram. Dotjerano je to stvarno danas u jednu potpuno drugaciju igru od one sprdnje koja je izasla. Nakon jos godinu, dvije biti ce genijalna

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?