HCL.HR

Novi Devil May Cry 5 demo stiže na Xbox One i Playstation 4

Hrvoje Smoljić 08.01.2019.   •   0 komentara


Ekskluzivnom klubu Xbox One vlasnika koju su zaigrali Devil May Cry 5 demo uskoro će se pridružiti i vlasnici Playstationa 4 s obzirom da konzolašima stiže još jedan demo.

Vlasnici Xbox One konzole već su mogli isprobati Devil May Cry 5. Iako demo više nije dostupan za skidanje, svi koji su to napravili moći će ga i dalje nastaviti igrati. Sam demo stavio nas je u ulogu Neroa u Red Grave Cityu gdje smo mogli isprobati njegova dobro poznata oružja. Osim Red Queen mača i Blue Rose pištolja, bile su tu i njegove Devil Breaker ruke.  Uz demo, dobili smo i neke nove informacije o novom, trećem igrivom liku jednostavnog imena – V.

Po zatvaranju mogućnosti skidanja tog demoa, Capcom se zahvalio mnogobrojnim fanovima što su isprobali igru. Kratak Tweet su također iskoristili za najavu novog demoa s kojim će uz vlasnike Xbox Onea, ovog puta počastiti i vlasnike Playstationa 4. Taj demo bit će dostupan za skidanje  7. 2., a za sada se ne zna hoće li ponuditi isti segment igre ili će nas Capcom obradovati dijelom igre u kojem kontroliramo Dantea. Nažalost, igrači na PC-u su i ovog puta zapostavljeni te će vjerojatno pričekati  8. 3., kada igra službeno izlazi.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?