HCL.HR

Pojavio se novi način varanja u Rainbow Six Siegeu – na ekranu vam se pokaže spolni organ

Lovro Maroševac 21.12.2022.   •   11 komentara


Varalice su ovog puta pronašle uistinu bizaran način kako bi drugim igračima onemogućili normalno iskustvo igranja te im prepriječili put do pobjede.

Da je varanje jedan od većih problema u Rainbow Six Siegeu, svjesni su toga u Ubisoftu. Tijekom protekle godine developeri su puno radili na tom problemu te se broj varalica smanjuje iz sezone u sezonu, što je svakako za pohvalu.

Međutim, takve osobe uvijek nađu neki novi način za varanje, čemu svjedočimo i u trenutnoj sezoni. Ljudi bi pomislili kako je ponovno riječ o nekom načinu gledanja kroz zidove ili rušenju mečeva, no posrijedi je nešto sasvim drugo i pomalo neočekivano. Varalice vam sad mogu na ekran ubaciti razne slike i fotografije kako bi vam smanjile preglednost i time vam onemogućili normalnu kretnju kroz mapu, a u suštini i pregled na protivnika.

Kako to obično biva, igrači su krenuli u potražnju za eventualnim propustom razvojnog tima i došli do neobičnog zaključka. Varalice stavljaju neprimjerene slike na vaše ekrane ako vam je u igrinim postavkama upaljena opcija koja pokazuje kad je tko banan iz igre. Bome je apsurdno kako se Ubisoftu dogodio ovakav propust, što je u konačnici rezultiralo bizarnim načinom varanja.

Varalice u Siegeu uvijek nađu načine kako zaobići sigurnosne prepreke i ovo je samo jedan u nizu njihovih “kreativnih ideja”. Moram priznati da sam ostao zatečen kad sam prvi put ovo vidio jer stvarno mi nije jasno kako je uopće moglo doći do toga. Iz Ubisofta se još nisu oglasili po tom pitanju, no sigurno su svjesni problema koje im igrači trenutno imaju i vjerojatno rade na pronalasku rješenja.

Komentari (11)

  • Agent

    21.12.2022 - 14:49

    “te se broj varalica smanjuje iz sezone u sezonu”. Još kad bi se to primjetilo tijekom igranja bilo bi dobro. A što se tiće ovog varanja mislim da je rainbow jedan od rijetkih ako je i jedini gdje protivnicima možeš ubacivat slike na ekran. xD

    • Lovro Maroševac

      @Agent, 21.12.2022 - 15:49

      Ja i dalje tvrdim da ih ima manje nego je to bio slučaj prije otprilike dvije godine. Doslovno na prste jedne ruke mogu nabrojati koliko puta sam se susreo s njima u ovoj sedmoj godini. Netko će reć da imam sreće, ali ja bih to prije pripisao njihovim statističkim navodima i naporima da se riješe varalica.

    • Agent

      @Lovro Maroševac, 21.12.2022 - 16:19

      Ne znam točno prije koliko je bio veliki problem s DDosom i to su uspjeli riješit. Ali što se tiće ostalih cheatera doslovno svaki drugi put kad uđem dobijem obavjest da mi se vraćaju lp jer je netko dobio ban. Tako da nebi baš rekao da ih ima manje.

    • Saren

      @Agent, 21.12.2022 - 17:55

      Nisi jedini…. I ja se pitam koliko srece G.din Lovro ima, jer ja isto po tjednu ih napecam par, ponekad u rijetkim slucajevima bude u dva tjedna 2-5. No da ih ima – ima ih. Osim ako je nekome normalno da ti Tuchanka teammate u manje od 5 sekundi sredi citav enemy team i tako x2, kroz cvrste povrsine koje se (normalno) ne moze propucati. Sto su upravo i cheateri kakve vidim najvsie. I da bude tragicnije – u sugavom casualu. Ne zelim znati kako je u rankedu i ne igram ga bas zbog toga vec preko 4 godine sad….

    • Agent

      @Saren, 21.12.2022 - 18:09

      Ja baš takve očite cheatere nisam imao. Igram samo ranked i često čak i nisu previše očiti ali su sumljivi pa ih reportam i sljedeći put kad uđem dobijem poruku da ih je nekoliko dobilo ban pa zbog toga dobivam određeni broj lp natrag.

  • tylerogg

    21.12.2022 - 16:33

    Kad ubishittrash podrzava hakere i placa im naravno da ce ih biti uvijek u raznim oblicima.Od svih pvp igra nigdje nisam vidio vise varalica nego u siegu i divisionu.

    • Gorhton

      @tylerogg, 21.12.2022 - 18:19

      i warzonu

    • tylerogg

      @Gorhton, 21.12.2022 - 19:23

      Sta ima u warzonu rmp,aimboot,teleportiranje ili pucanje kroz zidove?

  • rokonja

    22.12.2022 - 09:23

    LIk se preplašio ko da je dionosaura vidio

  • Rastmahatta

    22.12.2022 - 12:28

    There is a big dick on my screen hahahhaha

  • Sekkond13

    22.12.2022 - 18:52

    razlog zbog kojeg sam presto igrat siege igra puna cheatera…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?