HCL.HR

Flores iz Rainbow Six Siegea novi je Assassin

Lovro Maroševac 15.12.2022.   •   0 komentara


Unatoč velikoj razlici u godinama te različitom periodu življenja, Siegeov operativac Flores odlučio je naučiti poneke stvari od majstora svih majstora te postati novi ubojica iz sjene.

Nije strano da Rainbow Six: Siege surađuje s drugim naslovima iz industrije videoigara kako bi u svoju igru donio neke kultne likove. Ovog puta na repertoaru je suradnja dvaju Ubisoftovih igra, onih koje su im već dugi niz godina isplativije.

Jasno se iz naslova može iščitati kako je riječ o suradnji Rainbow Six Siegea i Assassin’s Creeda. Tako će Flores, argentinski operativac na strani napadača, dobiti svoj Elite Skin Set, a koji podsjeća na ni manje niti više nego na Altaïra. Punog naziva Master Assassin’s Bundle u igri je dostupan već sada te ga ljubitelji AC serijala mogu odmah uzeti, odnosno kupiti.

Kako sam ranije već naveo, nije ovo prva takva suradnja. Operativka Ash je kroz svoju elitnu odjeću postala Lara Croft, Lion je postao Leon S. Kennedy, dok je Zofijin duh utjelovila Jill Valentine. Čak se i kozmetičke stvari inspirirane Rick & Mortyjem mogu naći u igri. Ne samo to, već je Sam Fisher iz Tom Clancy’s Splinter Cella jedan od operativaca u Siegeu pod nazivom Zero.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?