HCL.HR

Novi prikaz Resident Evil Villagea zakazan je za tjedan dana, ravno u ponoć

Zoran Žalac 08.04.2021.   •   5 komentara


Capcom ima još detalja koje žele podijeliti s fanovima Resident Evila vezano uz nadolazeći Village. Nova emisija zakazana je za 16. 4.

Ako mene pitate, Resident Evil Villageu ne treba više promotivnih otkrivanja prije izlaska. Prikazano je već dovoljno toga i imam dojam da svaki novi trailer zalazi u teritorij spoilera. No, u Capcomu imaju svoj marketinški plan, a u sklopu njega je još jedna prezentacija u stilu one otprije dva mjeseca.

Novi Resident Evil Showcase bit će emitiran 16. 4. točno u ponoć po našem vremenu. Ponovno će imati svoju voditeljicu, Brittney Brombacher, te će donijeti novi trailer i još jedan prikaz gameplaya iz Resident Evil Villagea. Obećana su i neka iznenađenja, vjerojatno nevezana za Village – još uvijek čekamo potvrdu VR verzije Resident Evila 4, na primjer.

Resident Evil Village najiščekivanija je Capcomova igra ove godine, a i sama japanska tvrtka nada se da će Village jednoga dana postati najuspješniji dio u Resident Evil serijalu. Stoga ne čudi da se oko igre vodi intenzivna marketinška kampanja.

Komentari (5)

  • phoda2

    08.04.2021 - 10:33

    sve ok ali totalno krivi izbor voditeljice, trebala je to biti Lady Dimitrescu 😇

  • djosic85

    08.04.2021 - 11:15

    Neću gledat ovo, sve dalje je nepotrebni spoiler. I toliki silnk prikazi i prezentacije nisu garant da je igra dobra. Treba jednostavno vjerovat capcomu, ipak je to Resi.

    • Nemanjazzz

      @djosic85, 08.04.2021 - 11:24

      Najozbiljnije posle dema, nema sta vise da se gleda, samo jos se ceka demo za pc

    • Bronson

      @djosic85, 08.04.2021 - 11:36

      Ma i filmska i gaming industrija u poslednje vreme mnogo gura pod nos njihov marketing.. Serviraju sve i svasta, zeleci da pokazu kako su “kul” stvar napravili i pre nego sto izadje, na kraju uglavnom ispadne meh i pokvare sva ocekivanja igraca.. Naravno od Resija ocekujem ipak odlicnu igru, jedva cekam.

  • Lepoglava

    08.04.2021 - 18:26

    Jedva chekam.u stvari jedva chekam vidjet kak se vrti na base PS4. Vjerujem da RE engine to moze (RE7 i DmC 5).Ogroman broj primjeraka ionako bude prodan za PS4 pa Capcom sigurno ima to u vidu.Zato je i napravljena last gen verzija, jer je svih 19 vlasnika PS5 vec prednarucilo igru:)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?