HCL.HR

Oryx i Iana novi su operativci u Rainbow Six: Siege

Lovro Maroševac 16.02.2020.   •   4 komentara


Ubisoft je u subotu otkrio dvoje novih operativaca za R6 Siege koji će se moći igrati u nadolazećoj sezoni u sklopu operacije Void Edge.

Nova mapa u sljedećoj sezoni Rainbow Six: Siegea bit će zapravo prerađeni Oregon.  Trenutačna mapa velikoj većini igrača postala je dosadna za igrati, a uz to, bilo je premalo ruta za rotaciju obrambenih igrača. Iz tih razloga Ubisoft je odlučio preraditi Oregon i u novoj će ga sezoni ažurirati.

Uz prerađenu mapu, u Void Edgeu dolaze dva nova, već spomenuta, operativca. Jordanac Oryx je Ubisoftov Hulk. Obrambeni lik koji može probijati zidove koliko je dug i širok. On dolazi i s još jednom vještinom – prvi je operativac u igri koji može skakati kroz vertikalne otvore.

Nizozemka Iana kao svoju vještinu ima takozvani Gemini Replicator – može replicirati sebe kao hologram i njega iskoristiti kako bi dobila informacije o tome što obrambeni igrači rade. Međutim, kada koristi hologram, Iana se ne može kretati.

Komentari (4)

  • Avenger

    17.02.2020 - 16:58

    maknuli plane,house,favelu i jos par mapa, nekuzim cemu to, forsiraju samo bombe na rankedu itd. uvatili se stancanja operatera a neznas koji je gluplji od kojih, pa te nove niko ziv ne koristi…..meni je ova igra puno bolja bila u day one izdanju nego sto sad izgleda….

    • Marosh

      @Avenger, 17.02.2020 - 17:58

      Maknuli su jer nisu primjerene za kompetitivno igranje, a Ubisoft upravo to želi napraviti od igre, odnosno prenijeti taj dio na ostale igrače. Ukoliko ti je do tih mapa, možeš igrati Quick Match. Ako si pratio jučer Year 5 panel, House će biti prerađen u drugoj sezoni ove godine. Štancanje operativaca će se svesti na jedan po sezoni od treće (sezone) zato što se žele primaknuti jednoj sezoni po godini i fokusirati na bitnije probleme. Preporučam da pogledaš Year 5 panel jer je mnoštvo stvari planirano za ovu i 2021. godinu.

    • Avenger

      @Marosh, 21.02.2020 - 02:08

      ma sve je to meni jasno, ali gle ovo igram igru od prvog dana, svi smo iz tima igrali samo secure areu, mozda bi uletile bombe ako bi neko zaboravija ugasit za matchmaking, i sad oni dodju na ideju da nam maknu to sa rankeda i stave samo bombe, i onda zbog bobi maknu par najboljih mapa iz igre. sto nije logicno ako postoji Hosatge mod da i on ima ranked kao i secure, a ne forsiranje bombi radi njihove lige

    • Lovro Maroševac

      @Avenger, 23.02.2020 - 02:11

      Ponajvise su to maknuli iz rankeda jer visoki rank u hostageu i secureu nije jednak onome na bombi. Brojni ljudi su rankove dizali upravo na ta dva, manje igrana moda, a nisu vjerojatno imali vjestine (skill, aim) kakve imaju oni koji igraju bombu. Iako, moram priznati da su mi neki od najzabavnijih trenutaka u igri dosli upravo kroz ta dva moda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?