HCL.HR

Otkazane su narudžbe za Prince of Persia: Sands of Time Remake, igra neće izaći tako skoro

Zoran Žalac 04.06.2022.   •   4 komentara


Ubisoft Montreal izvidio je stanje s igrom Prince of Persia: The Sands of Time remake i zaključio kako ju neće moći dovršiti prije 2023. godine.

Nesretni remake igre Prince of Persia: Sands of Time po drugi je put odgođen do daljnjega. Nakon što je razvoj igre prebačen iz Indije u Kanadu, Ubisoftov tim u Montrealu zaključio je da će im trebati najmanje godinu dana da taj projekt dovedu u red. Samim time, Ubisoft je poručio da na igru ne računaju ove fiskalne godine. To znači da bi se Princ mogao vratiti najranije u proljeće 2023., ali kako se nikakav datum ne spominje, čekanje bi se moglo otegnuti i do početka 2024.

Da je projekt u problemu jasno pokazuje i to što trgovine poput Amazona i Gamestopa više ne primaju narudžbe za igru, a svi koji žele otkazati svoju narudžbu mogu dobiti povrat novca za nju.

Usprkos svemu, projekt nije otkazan. Samo je upitno hoće li to biti “prvi Ubisoftov remake”, kako je bilo najavljeno. Naime, paralelno je u razvoju i prerada originalnog Splinter Cella, također u Ubisoft Montrealu.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Demon90

    04.06.2022 - 10:34

    Studio za koji imam nade da to odrade kako treba. Vjerocatno su odlucili krenuti od nule jer sam bog zna sto je indijski tim smuckao. Jedino me brine sto su vec u poslu preko glave tako da princa iskreno ni ne ocelujem prije 2024 ako bude prije toga super.

  • ichbinich01

    04.06.2022 - 11:02

    Zar Ubisoft Toronto ne radi na remake-u prvog Splinter Cella?

  • DjokaBA

    04.06.2022 - 13:35

    Ne uklapa se, nema mini baza za osvajanje. Mora veca dorada. 😀

  • kaurazmaj23

    04.06.2022 - 16:55

    Umjesto što gube vrijeme na remake bolje nek naprave novu igru. Stvarno kretenizam zavlado!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?