HCL.HR

Prey 2 je imao zanimljivu priču, šteta što je otkazan

Juraj Bevandić 27.05.2017.   •   6 komentara


Prey 2 je imao vrlo zanimljiv scenarij i sada kada smo čuli kako je igra trebala završiti posebno nam je žao što je otkazana i nikada ju nismo imali prilike doživjeti.

Prey 2

Prey je nedavno napokon izašao i zaintrigirao nas solidnom pričom, ali puno više od toga svojim načinom pričanja te priče o čemu možete više pročitati u našoj recenziji. No, kako čujemo Prey 2 koji je trebao izaći prije ovogodišnjeg Preyja, ali ga je Bethesda otkazala i odlučila napraviti sasvim novu igru zvanu samo Prey, je imao dobru priču s preokretima zanimljivo sličnim novoj igri.

Chris Bratt iz Eurogamera je istražio što je sve bilo u planu za nesuđeni Prey 2 i u videu nam otkrio što smo propustili. Tommy, junak prvog Preyja se trebao pojaviti u nastavku i surađivati s glavnim likom Samuelsom kojim bi igrači upravljali. Cilj je bio da pobjedimo glavnog zlikovca na planetu Exodus, a Tommyjeva bi uloga bila da svaki puta kada umremo u igri našu svijest prebaci u novo klonirano tijelo i izbriše sjećanja o smrti.

No, to bi nam se otkrilo tek pred kraj igre kada bismo došli do zadnjeg bossa oko kojeg bi ležala hrpa mrtvih klonova našeg lika kao dokaz da smo već bili tu. A onda kada bismo pobjedili zadnjeg bossa i prešli igru, naš lik Samuels bi se vratio na Zemlju i živio ugodan obiteljski život do svoje prirodne smrti – nakon čega bi se ponovno probudio na Exodusu u tijelu novog klona. Prilično zanimljiva ideja i prava šteta da to nismo nikada doživjeli, hvala Bethesda.

Komentari (6)

  • SemirTheChosen

    27.05.2017 - 18:07

    hvala Bethesda

  • sedf

    27.05.2017 - 18:37

    Hvala,cudovistni Bethesda.

  • AtomicHood

    27.05.2017 - 19:35

    Bethesda legendo

  • darijoman

    27.05.2017 - 20:05

    Ovo me je podsjetilo na film Edge of Tomorrow sa Tom Cruisom i Emily Blunt gdje se svaki put kad pogine(Tom Cruise) budi na palubi broda i kreće ponovo. U svakom slučaju zanimljiva bi priča bila nesuđenom Preyu 2

  • L3gi0naR

    29.05.2017 - 09:27

    Bit će sve to u Prey 2.

  • goldfinger

    29.05.2017 - 22:13

    Da,ta ideja uopće ne bi bila loša…Šteta.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?