HCL.HR

Otkrivena je igra Fast & Furious Crossroads, ima Vina Diesela

Zoran Žalac 13.12.2019.   •   7 komentara


Popularna franšiza “Brzi i žestoki” dobit će svoju službenu videoigru, ovoga puta ne neki poluproizvod nego ambicioznu avanturu u kojoj glume i glumci iz filmova.

Kad je izdavača kuća Codemasters nedavno kupila tvorce Project CARS-a čulo se kako oni u razvoju imaju trkaću igru hollywoodskog brenda i spominjalo se da bi to mogla biti igra Fast & Furios. I gle čuda, upravo je najavljen Fast & Furious Crossroads. Na Game Awardsu ga je sinoć najavio glumački par Vin Diesel i Michelle Rodriguez te su ujedno potvrdili da će se i oni pojaviti kao likovi u igri, što je – ako se ne varam – prvi takav slučaj za Fast & Furious igre.

Prema prvom traileru moguće je zaključiti da F&F Crossroads donosi originalnu priču. Doduše, nema smisla da ta originalna priča nema sve sastojke brzih, a i žestokih. To uključuje ulične utrke u kojima polugole žene označavaju start; akcijske scene poput skakanja s automobila na jureći vlak; priče o obitelji i ozbiljnosti, lude skokove, ludu destrukciju te vožnju naoružanih vozila. Mislim, stvarno nema smisla da su opet išli praviti igru bez toga. Srećom – nisu.

Osim Vina Diesela i Michelle Rodriguez u igri će se još pojaviti i glumci Tyreese Gibson, Sonequa Martin-Green te Asia Kate Dillon. Nažalost, izgleda da neće biti Dwaynea Johnsona i Gal Gadot. Izdavačku ulogu preuzela je tvrtka Bandai Namco, a igra je najavljena za PC, PlayStation 4 te Xbox One platforme. Očekujemo ju u petom mjesecu 2020. godine (točan datum još nije određen).

Komentari (7)

  • mili1985

    13.12.2019 - 09:26

    Ovaj Diesel mi je tako dosadan i naporan postao. U početku kao Riddick je bio odličan. Escape from Butcher Bay fenomenalan. Čak i prvi F&F dobar. Danas je postao karikatura sa svojim “familiy” i sličnim glupostima.

    • ilfenomeno11

      @mili1985, 19.12.2019 - 12:10

      Kako to možeš reć za Toretta 😀

  • vojnovic4

    13.12.2019 - 10:26

    Neznam jeli samo meni ali igra mi izgleda malo lose ali nadam se najboljemu ?

  • SonOfZeus

    13.12.2019 - 12:08

    Najbolja grafika ove generacija konzola, definitivno. Količina poligona na Dieselovoj faci je nebrojiva.

  • PppPP

    13.12.2019 - 14:16

    Zanimljivo kako nikog nije briga za grafiku dok je god vrhunska 🙂

  • Stitrek

    13.12.2019 - 22:57

    Slightly Mad Studios radi na igri tako da bi trebala biti dobra. Ovakvih igara pomalo nedostaje, prije su uz NFS serijal postojali Driver i Midnight Club, Fast&Furious zaslužuje pravu igru.

  • Tadejduza

    16.12.2019 - 15:52

    Izgleda zanimljivo samo je pitanje dali je gameplay zanimljiv

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?