HCL.HR

Otkriveno je kada FAR: Changing Tides zaranja u vodu

Stjepan Fikter 11.01.2022.   •   1 komentara


Otkriveno je kada krećemo u novu avanturu meditativnog karaktera u kojoj ćemo upravljajući našim brodom istraživati misterije, rješavati zagonetke i otkrivati stvari iz prošlih vremena.

Ljubitelji ugodnih platformerskih avantura u trećem mjesecu moći će uživati u drugom FAR naslovu. Za razliku od prijašnje igre u kojoj smo vozili vlak, FAR: Changing Tides zaranja u vodu 1. 3., kada ćemo se s brodom zaputiti u otkrivanje misterija potopljenog svijeta.

Baš poput prethodnika, ovdje ćemo se također morati brinuti o našem prijevoznom sredstvu dok budemo navigirali kroz oluje i dubine. Naravno, kvarovi će se javljati tijekom puta koje ćemo morati popravljati, a isto tako ćemo morati brinuti i o gorivu za naš brodić.

FAR: Changing Tides bit će opuštajuća igra s detaljnim svijetom kojeg ćemo otkrivati što u plićaku, što u dubinama s time kako ćemo imati i različite zagonetke za riješiti tijekom puta. Uz ugodne vizuale i glazbu, FAR: Changing Tides zaigrat ćemo na PC-ju, PlayStation platformama, Xbox platformama te na Switchu.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Artyom

    11.01.2022 - 19:39

    Prvi dio je rijetko viđeno remek djelo! Veeeelika preporuka svima, kladim se da je malo onih kojima se igra neće svidjeti!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?