HCL.HR

Otkriveno je koje se sve poznate face pojavljuju u Death Strandingu

Zoran Žalac 04.11.2019.   •   1 komentara


Dva poznata filmska redatelja i voditelj jednog Sonyjevog studija potvrdili su svoje gostovanje u Death Strandingu.

Već je od ranije poznato da će se u Death Strandingu pojaviti neki gostujući likovi. Televizijski voditelj Conan O’Brien potvrdio je svoju ulogu u igri, jednako kao i novinar Geoff Keighley. Sad kad je igra već neko vrijeme dostupna novinarima, procurile su informacije o ostalim poznatim licima koja se mogu sresti u novoj igri Kojima Productionsa.

Dva gostujuća lica dolaze iz filmskog svijeta, a radi se o redateljima Edgaru Wrightu (Baby Driver, Shaun of the Dead) te Jordanu Charlesu Vogt-Robertsu (Kong: Skull Island). Hideo Kojima je inače ljubitelj sedme umjetnosti pa ne čudi što su njegovi pajdaši završili u igri, posebice Vogt-Roberts jer će on režirati filmsku adaptaciju Metal Geara.

Osim njih, gostovanje je dogovorio i Hermen Hulst, predsjednik studija Guerilla Games. Ni to nije slučajnost, jer upravo je taj studio razvio Decima Engine na kojemu se Death Stranding temelji. Čini se kako jedno gostovanje ipak nije otkriveno pa ga ni mi nećemo spoilati, no eto – računajte da ovo nisu sva poznata lica koja ćete vidjeti u Death Strandingu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?