HCL.HR

Otkriveno je kada Rambo stiže u Warzone, slijedit će ga i John McClane iz Die Harda

Zoran Žalac 11.05.2021.   •   6 komentara


Filmska legenda John Rambo doista će se pojaviti u Call of Duty: Warzoneu te će koristiti luk i strijele. A po svemu sudeći, nije jedini filmski lik s kojim ćemo igrati.

Povratak Verdanska u osamdesete godine sa sobom donosi pomalo nenadana gostovanja. Kako smo izvijestili proteklog tjedna, u Call of Duty: Warzone i Black Ops Cold Waru pojavit će se ratni veteran John Rambo, kao skin kojega će biti moguće kupiti u sklopu treće sezone. Sada smo doznali da će Rambo biti dostupan od 20. 5., a sa sobom donosi luk i strijele.

Activision ovo gostovanje najavljuje pod sloganom “Become War“, a prvi promotivni materijal možete pogledati ispod.

Čini se također kako John Rambo neće biti jedini akcijski heroj iz filmova 80-ih godina koji će se pojaviti u Call of Dutyju. Sudeći po sugestivnoj objavi na Twitteru, sljedeći lik koji stiže bit će John McClane – protagonist filmskog serijala Die Hard iliti Umri muški. Za sada nije poznato kad on stiže, ali je lako moguće da će biti dostupan od istoga dana kad i Rambo.

Označeno sa: , , ,

Komentari (6)

  • SanKa

    11.05.2021 - 10:10

    nevjerojatno koliko ekipa trosi pare na te skinove za oruzja, oruzja i skinove za likove….valjda sam jedini sa commonerskim skinom kojeg sam dobio besplatno ili nesto..zato bez obzira kakvo govno od igre raven isporucio, bice debila koji ce to placat, i nista se nece popraviti

    • GAMEmaher

      @SanKa, 11.05.2021 - 10:43

      Baš to… a najviše takvi će se žalit kako moraju plaćat 45 eura godišnje pretplatu ps plus na akciji gdje dobiješ 30+ igara. A tamo puknu 1000+ eura po godini na razne hlaće, kape i druge virtualne gluposti…haha

    • Ja sam ti

      @GAMEmaher, 11.05.2021 - 12:04

      Osobno ne kupujem nista od dlc-a niti skinova, ali ako vec moraju davat ta sranja kao dio igre rade biram da su to skinovi koji ti nikakav advantage ne rade niti ti ista znace nego da mi nabijaju pretplatu da mogu igrat online igru koju sam platio 60 eura. Nemoj mi ni pocet pricat al daju mi 2 igre dzaba. To mi nis ne znaci jer ja te igre necu a moram imat to sranje da mogu igrat online igru koju hocu igrat. Zato nek rade daju skinove koji su nebitni nego da me ogranicavaju sa internetom pa da ga placam duplo prakticki ili sranje sa dlcom da kupujes mape ili nastavak glavne price kao u walking dead…..

    • GAMEmaher

      @Ja sam ti, 11.05.2021 - 13:15

      Sama pretplata nike samo što daju 30+ vrhunskih igara sada… neho oni skupljaju i lovu i ulažu u nove projekte a svi kao neka zajednica igrača i pomaže kroz ove “donacije” malo na taj način. A opet ne osjećam se zakinut niš. Ionako sam mislio igrati cod ww2 i bo3 i sada battlefield 5, days gone…i sve su mi to omogučili kroz pretplatu. Ne bunim se niš. Nikada gejming nije bio jeftiniji.

    • Ja sam ti

      @GAMEmaher, 11.05.2021 - 14:20

      I dalje je to prisilna “donacija” za nesto ste se nebi smjelo naplacivat dodatno( mogucnost da ides na internet) iako si platio igru 60 eura. Nemaju opravdanja za to. Rade bi da imam sistem di kupujes bezvezni skin ako zelis i da se tako financiraju nego da mi duplo naplacuju pristup internetu

    • Arthur

      @SanKa, 11.05.2021 - 12:27

      Ja do sada ni jednom nisam trošio novce na skin i slično. Samo sam sada za zadnji battlepass uspio skupiti 1000 cod pointsa za aktivaciju ali nisam uložio ništa novca. Jednostavno se skupilo tih poena i to je to. Tako ću i za sljedeći put. Možda ovaj skin uzmem ali samo možda i to ako bude neke razumne cijene a ne sada nešto od 3 znamenke. To bi bilo pretjerivanje za nešto što je samo vizualno.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?