HCL.HR

Ove jeseni dvije guske radit će nered u Untitled Goose Game

Zoran Žalac 18.08.2020.   •   2 komentara


Indie hit Untitled Goose Game od ove će se jeseni moći igrati i kao kooperativna avantura za dvoje igrača. Bit će to pravi pakao za stanovnike britanskog seoca.

Milijuni igrača već su uspješno terorizirali jedno britansko selo u igri Untitled Goose Game, no prave patnje tamošnjeg stanovnika tek počinju. Spomenuti indie hit dobit će 23. 9. ove godine ažuriranje koje igri dodaje multiplayer komponentu. Neće to biti guščji battle royale – to bi bilo previše – nego kooperativno graktanje u dvoje.

Ovaj dodatak bit će besplatan svim vlasnicima igre na svim dostupnim platformama, a čini se kako igra neće biti posebno prilagođena za kooperativne dogodovštine. U prijevodu, igrat će se ista kampanja kao i u single-playeru, samo uz još više mogućnosti za ometanje ljudi. Vjerojatno to znači i da će se igru moći završiti još brže – možda za nekih sat vremena.

Komentari (2)

  • Juma70

    18.08.2020 - 20:34

    Bok! Imam 10 godina, ali sam obozavatelj vas i vasih videa koji su zakon!! Trebali bi imati 7x vise subscribera nego sada!!! Ova igra je zakon dok igra jedan kako tek dva!! Ovo bi mogli igrati zajedno!! Izmaltretirajte te ljude!!!!!

  • Chimichangas

    19.08.2020 - 09:21

    Hoće li biti moguć couch co op?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?