HCL.HR

Overwatch je besplatan za igranje u iduća dva tjedna

Zoran Žalac 23.12.2020.   •   6 komentara


Herojska pucačina Overwatch ponovno je besplatna za isprobavanje na PC platformi, a tom prigodom možete vidjeti i nove sadržaje u sklopu Winter Wonderlanda.

S obzirom na to da je u pripremi Overwatch 2, dodatni sadržaji za prvi Overwatch malo su usporili s pristizanjem. Međutim, jedna se stvar nije promijenila – Blizzard i dalje dosta često organizira besplatna isprobavanja te igre. Prošloga mjeseca imali smo jedno takvo, a sada se nudi mogućnost da Overwatch besplatno igrate skoro dva tjedna.

Period besplatnog isprobavanja igre odnosi se samo na PC verziju i traje do 4. 1. U sklopu istoga možete iskusiti punu igru sa sva 32 heroja i 28 mapa, a kao i obično sav ostvareni napredak ostaje vam sačuvan za punu verziju igre ako se odlučite na kupnju.

Verzije za konzole neće imati mogućnost besplatnog isprobavanja, no njima je cijena snižena za 67% pa igru možete nabaviti za nešto manje od 150 kuna.

Komentari (6)

  • Aaaagamerbbb

    23.12.2020 - 14:46

    Ispolirana igra kojoj se uvijek isplati dati šansu, ali meni nikad nije držala pažnju na duže vrijeme. Ako išta Blizzard je stvorio likove koji će s vremenom postati neizbježan dio gaminga u cjelini.

    • darkness666

      @Aaaagamerbbb, 23.12.2020 - 19:07

      Od prvog dana do sad..dva sata owervatcha pa ostalo sta dodje

    • DjokaBA

      @darkness666, 24.12.2020 - 01:11

      Takodje..

  • halamadrid

    23.12.2020 - 15:04

    Evo sad ce 3 godine kako je igram aktivno. Inace sam igrao uvijek samo mp fps igre, presao sam sa csgo na ow, i najvise sto mi odgovara kod ow je sto nema lufta u igranju – ako pogines respawnas se za 5sec i igras dalje. Stalno se nesto desava, prozivljavas bar nekakve emocije a ne ko valorant i sl. da mozes zaspat u sred runde koliko je dosadno…

    Preporucam, tko ima volje neka proba, igra nije samo competitive, ima tu i dosta sadrzaja sa strane i custom community modovi…

  • sapnupuas

    23.12.2020 - 15:10

    najdraza igra kojoj se uvijek vratim s vremena na vrijeme. polirancija izvrsna, gunplay je zakon, heroji su unikatni, pamtljivi i svaki poseban na svoj nacin, i nakon godina igranja, uvijek ima prostora za nesto novo nauciti i vjezbati. jedva cekam sequel.

  • darkness666

    23.12.2020 - 19:08

    Definitivno najbolja igra sa proslih konzola

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?