HCL.HR

Pillars of Eternity 2: Deadfire postat će igra na poteze

Zoran Žalac 23.01.2019.   •   1 komentara


Jedna od ponajboljih CRPG igara prošle godine dobit će značajan redizajn u gameplayu te će se moći izvoditi i na poteze.

Pillars of Eternity 2: Deadfire možda je pokupio dobre ocjene, ali je podbacio s prodajnim rezultatom. Postoji još šansa da inačice za konzole poprave dojam, ali izgledi za to su vrlo mali. Svejedno, Obsidian Entertainment više ne mora brinuti o financijskoj sigurnosti s obzirom da su sada u Microsoftovoj obitelji, a dobra je vijest da nastavljaju raditi na igri koja im nije ostvarila veliku dobit. Je li to definicija ljubavi?

U bilo kojem slučaju, Pillars of Eternity 2: Deadfire sutra će dobiti svoje najznačajnije proširenje, i to potpuno besplatno. Naime, ažuriranje će sutra donijeti novi sustav borbe koji se izvodi na poteze. Šuškalo se o tome već neko vrijeme, a sada je i potvrđeno pa će igra imati opciju da bude sličnija Divinty: Original Sinu.

Doduše, izvođenje u turn-based sustavu nije još potpuno spremno za konzumaciju pa od sutra, 24. 1., kreće tek testiranje istoga. Vjerojatnost je da će igrači na PC-u ovu opciju testirati za igrače na konzolama, s obzirom da će konzolaške inačice igre najviše profitirati od uvođenja borbe na poteze.

Timska borba u stvarnom vremenu (uz opciju pauziranja) zahtjevna je i uz kombinaciju tipkovnice i miša, a kamoli na gamepadu. Stoga je dobra vijest da će novi način borbe moći olakšati život manje istreniranim igračima.

Komentari (1)

  • karlod1997

    23.01.2019 - 18:24

    Imam problema sa sa grafikom u igrama, igre su slabo igrive zbog tzv. jagged lines, flickering, pikselizirani rubovi. Sve sam probao nova grafička, novi windowsi 10, uskladija sve postavke i settingse grafičke, igara, AMD catalysisa, Radeon Settings, bija kod servisa, updejta drivere, proverija kabele..sve ali problem nisam riješija…ima već 2 mjeseca, ako neko ima prijedlog kakvi ili ideju bit ću mnogo zahvalan. Lijepi pozdrav i ugodan dan

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?