HCL.HR

Pogledajte kako izgledaju next-gen zombiji u Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 01.10.2020.   •   6 komentara


Otkriveni su prvi detalji Zombies kampanje u novom Call of Dutyju, koja će se također odvijati tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Zadnji put kad je Treyarch radio na Zombies modu u Call of Dutyju, bilo je tu svega i svačega – od zombija na Titanicu do legendarnog konja koji ispucava munje. Što je sljedeće, pitate se?

Čini se da će se zombiji u Cold Waru malo primiriti što se takvih ludosti tiče te će biti pobliže vezani uz samu kampanju, odnosno odvijat će se u istom vremenskom okviru 80-ih godina, bez putovanja kroz vrijeme. Prva kampanja zvat će se Die Maschine i odvest će CIA-in tim zvan Requiem u istraživanje bunkera iz Drugog svjetskog rata. No, osim Amerikanaca isti će bunker istraživati i sovjetska grupa Omega.

Baš kao i ostatak igre, Zombies mod će podržavati cross-play i cross-gen multiplayer. Svi će dodatni sadržaji za njega biti besplatni, no ako želite neke kozmetičke dodatke onda ćete morati nabaviti Zombies Battle Pass.

Jedan od većih noviteta kod ovih Zombija bit će Exfil, odnosno mogućnost da se ekipa povuče ako stvari postanu previše intenzivne. U tom slučaju mogu pozvati helikopter koji će iz izvući s mape prije nego kompletiraju misiju. No, to će sa sobom nositi rizik jer će zombiji na igrače nahrliti još intenzivnije kako im se helikopter bude približavao.

Komentari (6)

  • Cpt. Price

    01.10.2020 - 13:53

    Isto sranje novo pakovanje

    • Skycan

      @Cpt. Price, 01.10.2020 - 15:13

      doslovno

  • Antonijo K

    01.10.2020 - 14:33

    Nisam ljubitelj zombia u COD-u pa mi je svejedno.

  • Rhcp

    01.10.2020 - 15:46

    👎👎👎

  • darkness666

    01.10.2020 - 18:28

    Nekuzim zasto stalno guraju to sranje od zombija.. Extinction mode mi je puno bolji(cod ghosts)

  • MatijaP66

    01.10.2020 - 18:41

    “you don’t have to start a with the pistol” Ta jedna rečenica ubije cijelu zabavu Call Of Duty black ops cold war zombija.

    Ps. KILLSTREAKS U ZOMBIJIMA 😃🔫

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?