HCL.HR

Pojavio se potencijalni datum izlaska za Hogwarts Legacy

Zoran Žalac 28.07.2022.   •   3 komentara


Magična avantura Hogwarts Legacyja još nije dobila datum izlaska, ali čini se kako datum lansiranja ima prateći merch, što bi nam moglo pomoći u određivanju samog datuma za igru.

Hogwarts Legacy je jedna od rijetkih igara čijem se lansiranju još uvijek nadamo u 2022., a koja još nema precizno postavljen datum izlaska. No, čini se kako imamo potencijalni datum izlaska – 6. 12. 

Kako je primijetio jedan korisnik s Reddita, na Amazonu je postavljen taj datum izlaska za knjigu ilustracija The Art and Making of Hogwarts Legacy. Kako takve stvari izlaze paralelno sa samim igrama, šanse su da ćemo tada posjetiti svijet magije i čarobnjaštva.

To jest, to bi mogao biti najkasniji mogući datum jer knjigu s ilustracijama sigurno neće lansirati prije same igre. A kako smo doznali još ranije, posebna izdanja Hogwarts Legacyja omogućit će pristup igri tri dana prije službenog lansiranja. Dakle, najbliži datum bio bi 3. 12., iako bi to bilo čudno jer je to vikend (subota). Druga je opcija da je službeni datum lansiranja 9. 12., a 6. 12. je datum za raniji pristup igri, što bi imalo više smisla.

Ipak, imajte na umu da ništa od toga još nije službeno potvrđeno te su ovo za sada samo nagađanja. A kad smo kod nagađanja, 12. mjesec čini se kao idealan termin za Hogwarts Legacy. Kako Sony ima marketinška prava na igru, nije im baš u interesu da ju lansiraju kad i God of War: Ragnarok (9. 11.), a dvanaesti mjesec im je slobodan nakon što je Ubisoft za 2023. odgodio Avatar: Frontiers of Pandora.

Komentari (3)

  • mate321

    28.07.2022 - 10:57

    jedva cekam, wingardium leviosa

  • Chimichangas

    28.07.2022 - 11:39

    oh boy oh boy oh boy.. Zbilja se nadam da ova igra nece biti razocarenje

  • Ignaccius

    28.07.2022 - 13:32

    Pa na kraju trailera pise Holiday 2022?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?