HCL.HR

Poznati komičar možda završi u Death Strandingu

Zoran Žalac 28.07.2018.   •   1 komentara


Čini se kako je Hideo Kojima možda našao još jednog glumca za svoju igru zvanu Death Stranding. U pitanju je jedan od najpoznatijih komičara u Hollywoodu.

Hideo Kojima veliki je obožavatelj filmske umjetnosti. Sve njegove dosadašnji igre bile su prožete brojnim referencama na različite filmove, a njegov nadolazeći projekt pod nazivom Death Stranding koristi se dokazanim glumačkim talentima filmske industrije. Uz Normana Reedusa u glavnoj ulozi, u igri glume još i Mads Mikkelsen, Lea Seydoux i Lindsay Wagner.

No, čini se kako lista slavnih glumačkih imena vezana uz Death Stranding još nije konačna. Šuška se da bi poznati Pakistanac Kumail Nanjiani također mogao biti vezan uz Kojimin novi projekt. Poznato je da je dotični fan japanskog developera te je s njime početkom godine proveo neko vrijeme prilikom posjeta Japanu. No, ono što je Kojiminu vojsku fanova navelo na razmišljanje da bi se Nanjiani mogao pojaviti u igri bila je nedavna fotografija koju je glumac objavio na svom Instagram profilu

Fotografija pokazuje da je Nanjiani na snimanju lica pomoću mocap tehnologije. Takva se tehnologija koristi i u filmskoj industriji (Avatar, Planet of the Apes, itd.), ali je isto tako standardna u visokobudžetnim igrama poput Death Strandinga. Da stvari budu još sumnjivije, sliku je lajkao nitko drugi doli Hideo Kojima.

Naravno, konkretnih dokaza Nanjianijev angažman nema. Ako je cijela stvar nepovezana, ne bi bilo prvi put da se ime nekog slavnog glumca ili glumice veže uz ovaj projekt bez utemeljenosti. No, s druge strane – ako se pokaže da ima dima tamo gdje ima vatre, ne bi bilo ni prvi put da Kojima preko interneta “najavljuje” nečiji angažman jer je isto to napravio s Madsom Mikkelsenom.

Usput rečeno, Nanjiani također nije stranac videoigrama. I sam je veliki gamer, a prošle godine glumio je u igri Middle-earth: Shadow of War.

Komentari (1)

  • Kenzix

    28.07.2018 - 14:03

    Silicon Valley <3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?