HCL.HR

Predivan RPG o mišu trubaduru napokon je dobio konkretan datum izlaska

Petra Rukav 27.02.2018.   •   5 komentara


Nakon gotovo pet godina rada Ghost of a Tale, akcijska avantura s elementima stealtha i mišem u glavnoj ulozi, napokon će biti dostupna za PC.

Dizajner i veteran gaming industrije Lionel „Seith“ Gallat je nakon pet dugih godina otkrio da je napokon došlo vrijeme da isprobamo njegov fantazijski RPG o malenom mišu imena Tilo koji odlazi u životnu pustolovinu svijetom srednjovjekovlja gdje žive samo neljudske životinje. Naime, o Ghost of a Tale videoigri prvi puta smo čuli 2013. godine, tri godine nakon toga dobili smo priliku da istu zaigramo u Early Access izdanju, a sada je potvrđeno da ćemo punu verziju vidjeti sljedećeg mjeseca.

SeithCG, developer i izdavač ovog naslova, danas je potvrdio da igra izlazi 13. 03. na Steam, GOG te Humble Bundle, a na konzolaško izdanje za PlayStation 4 i Xbox One morat ćemo se malo strpjeti. Tome je, naime, tako jer developer želi da sve bude tip-top prije nego započne takozvani „certifikacijski ples“ i zato jer ima lošu internetsku vezu pa ne može uploadati ogromne datoteke kako mu se prohtije.

U svakom slučaju, kreator igre tvrdi kako će vam trebati otprilike osam do deset sati da završite igru u slučaju da vas sama priča i ostali zadatci baš i ne interesiraju. No, ako ste među onima koji vole uživati u istraživanju svijeta svojih videoigara možete očekivati duplu vremensku dozu, odnosno 15 do 20 sati u društvu miša.

Također, vrijedi istaknuti kako Ghost of a Tale, kojeg trenutno hvali 96% pozitivnih recenzija korisnika na Steamu, trenutno košta 20 dolara, otprilike 120 kuna, a kad izađe iz Early Access faze, to jest bude dostupan u punom izdanju cijena će porasti za 30 kuna ili na 25 dolara.

Komentari (5)

  • Dynamit

    27.02.2018 - 16:03

    Super, 13.3 mi je rodendan pa bi mogao nekome i reci da izlazi tada, dobijem je isti dan kad i izade…

    • Moses

      @Dynamit, 27.02.2018 - 16:32

      Meni isto 🙂

    • crolink07

      @Moses, 27.02.2018 - 18:00

      Meni nije?

    • Dynamit

      @Moses, 01.03.2018 - 11:35

      Hahah, bit ce zakon

  • DINEK

    28.02.2018 - 10:18

    Zar nije ovo trebala biti stealth avantura tipa Styx? Kakav sad RPG? Open world? Što god bilo, ovo pratim od 2013e i jako se veselim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?