HCL.HR

Predivna avantura The Pathless sljedeće godine stiže na Playstation i PC platforme

Hrvoje Smoljić 08.12.2018.   •   0 komentara


Indie igre često nas iznenade mnogo više od razvikanih AAA igara. Jedna od takvih mogla bi biti i The Pathless, igra koja će nas odvesti na putovanje predivno realiziranim fantazijskim svijetom.

Giant Squid Studios, najpoznatiji po podvodnoj istraživačkoj avanturi, Abzu, iskoristio je Game Awards za najavu svoje sljedeće igre. Ovog puta radi se o igri zvanoj The Pathless – fantazijsko-akcijskoj avanturi u kojoj preuzimate ulogu streličarke i njenog vjernog orla. Osim što igra izgleda i zvuči predivno, iz najavnog videa nismo saznali mnogo. Kako se čini, heroina će putovati velikom šumom naseljenom raznoraznim fantazijskim bićima u namjeri da dosegne lebdeći otok prekriven lavom.

Iako estetski djeli sličnosti s Abzuom koji nas je svojevremeno odveo na surealno putovanje gdje je fokus bilo istraživanje podvodnog svijeta – The Pathless će ipak imati i ponešto akcije. Tako video prikazuje zastrašujuća (i također predivna) stvorenja s kojima se glavna junakinja suočava na svom putu prema konačnom cilju. Motiv njenog putovanja zasad nije jasan, ali određene scene daju naslutiti sličnosti s motivom protagonista u Shadow of the Colossusu.

Igra će izaći nekad tijekom 2019. godine na Playstation platformi, ali i na PC-u putem Epicove nove, digitalne trgovine. Igra izgleda odlično u pokretu pa dok čekate da izađe svakako napasite oči gore priloženim trailerom.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?