HCL.HR

Predstavljena nova Rainbow Six Siege sezona, vraća se poznati lik iz prošlih igara

Lovro Maroševac 25.02.2024.   •   1 komentara


Nova sezona u Rainbow Six Siegeu donosi poznatog lika iz prijašnjih Rainbow Six igara koji će se boriti na strani napadača i bit će savršen za solo igrače.

Rainbow Six Siege za dva i pol tjedna će ući u devetu godinu postojanja. Ubisoft je sinoć na Six Invitationalu u Brazilu predstavio prvu sezonu nove godine njihove popularne pucačine, zvanu Deadly Omen. Po prvi puta u serijalu, operativcima će se pridružiti negativac.

Bit će to Deimos, okorjelim fanovima Rainbow Six serijala poznat iz prve tri igre kao Gerald Morris. Drugi je to operativac iz nekog Ubisoftovog serijala koji se pridružio Rainbow Six Siege svijetu nakon Sama Fishera. Ovaj novi operativac bit će na strani napadača i savršen je za one koji žele samostalno rješavati runde.

Deimos sa sobom nosi dron zvan DeathMARK Trackers koji će loviti obrambene operativce. Nakon što dron identificira protivnike, Deimos može odabrati kojeg operativca želi loviti.

Osim što će mu oni biti otkriveni na mapi, protivnicima će i Deimosova pozicija također biti pokazana. Od oružja, Deimos posjeduje jurišnu pušku AK-74M i MP90A1 sačmaricu kao primarne izbore. Kod sekundarnog će igrači imati na izbor samo jedno oružje – revolver .44 Vendettu. Deimos također može birati između bombi i naprava za uništavanje zidova.

Prva sezona nove godine donosi velike promjene za operativce koji koriste štitove. Udarac štitom više ne ubija protivnika, već ga odbacuje poput Nomadovih zamki. Operativci sa štitom više neće moći pucati iz ruke, to je zamijenjeno slobodnim pogledom iza štitova. Jedini način da zapucaju prema protivnicima bit će da sklone štit i naciljaju druge, čime ostaju izloženi eventualnoj smrti. Isto tako, moći će ulaziti kroz zabarakadirane prozore te će sa štitovima moći brzo trčati, no isto će im se prekinuti jednom kad netko zapuca na njih.

Ciljnici će isto doživjeti promjenu, a bit će podijeljeni u četiri kategorije. Oni obični koji se nalaze integrirani na oružjima, univerzalni 1x, uvećani 2.5x i teleskopski 3.5x. Obrambeni igrači neće uopće posjedovati 3.5x ciljnike, dok će im 2.5x biti limitirani. Svi napadači će imati pristup običnima i univerzalnima, dok će uvećani i teleskopski kod jednih biti prisutni, kod drugih neće. Sve ove promjene sljedećeg tjedna stižu na testne servere, dok se dolazak nove sezone očekuje 12. 3. 2024. godine.

Komentari (1)

  • mirkunjaaa

    26.02.2024 - 09:14

    Bogami sve gori od komentara 🤷‍♂️😁
    Ovo je traženo! 👍

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?