HCL.HR

Prey je dobio Mooncrash DLC, multiplayer mod stiže ove jeseni

Zoran Žalac 11.06.2018.   •   2 komentara


Proširenje za prošlogodišnji Prey donosi tri nova moda, a dostupno je već danas po cijeni od 20 eura.

Prošlogodišnji Prey bio je jedan od hitova koji je mnogima prošao ispod radara. No, Bethesda ne odustaje od njega te su za igru pripremili nove sadržaje koji su dostupni već od danas, a još zanimljivih stvari stiže krajem ove godine. Od danas je dostupan Mooncrash DLC po cijeni od 20 eura kao samostalna igra, ili za 40 eura zajedno s prošlogodišnjom igrom.

Mooncrash DLC u Prey donosi tri moda – kampanju/priču, New Game + te Survival Mode. U sklopu nove priče posjetit ćemo tajnu bazu TranStara na mjesecu kao Peter, haker koji je na špijunskom satelitu presretao komunikacije TranStara. Survival mod u igru uvodi dodatne elemente težine poput razine kisika i krvarenja.

Osim ovog DLC-a koji se plaća, Prey će krajem godine dobiti i jedno besplatno proširenje zvano Typhon Hunter. Ono će u igru dodati PvP multiplayer zanimljivog zapleta. Naime, u jednom meču pet će se igrača igrati skrivača kao Mimicsi, dakle pretvarat će se u predmete na levelu, dok će ih šesti igrač u ulozi Morgana Yua hvatati i nastojati ubiti. Da stvari budu još zanimljivije, ovaj multiplayer dodatak igri bit će dostupan i u VR izvedbi na PC-u.

Komentari (2)

  • GTA222

    11.06.2018 - 10:35

    Pazi to naplaćuju “New game+”.

    • GTA222

      @GTA222, 11.06.2018 - 12:18

      Moja greška nisam bio u mogućnosti pogledati video sad vidim da je new game+ free.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?