HCL.HR

Prince of Persia: The Sands of Time Remake na kraju neće imati veze s onim što je bilo prikazano

Zoran Žalac 10.04.2024.   •   6 komentara


Ubisoft Montreal potpuno je odbacio sav posao prethodno odrađen za Prince of Persia: The Sands of Time Remake, a izgleda da su odlučili promijeniti i glavnog glumca.

Samo je pitanje vremena kad ćemo u industriji videoigara imati prerade prerada, a Ubisoft je sve preduhitrio u tome. Njihov Prince of Persia: The Sands of Time Remake u zadnje tri godine od najave došao je u ruke novog tima (Ubisoft Montreal), a oni su s razvojem te igre krenuli iz temelja – odbacivši sve što je prethodno radio Ubisoftov ogranak iz Indije.

Portal Insider Gaming navodi kako su vidjeli radnu verziju igre koja ne izgleda nimalo kao ono što smo vidjeli 2020. godine. Kažu kako igra sada uključuje nove animacije te mehanike za borbu i parkour. Navodi se da je prihvaćen i novi vizualni stil koji teži prema realističnom izgledu.

Ono što nekim fanovima možda neće svidjeti je glasina kako Princ u ovoj preradi navodno neće zvučati kao onaj iz originala. Iz Insider Gaminga prenose kako glumac Yuri Lowenthal više nije vezan uz ovaj projekt. Lowenthal je inače trebao reprizirati ulogu princa i njegov glas čujemo u traileru iz 2021., ali iz nekog razloga došlo je do prekida suradnje između njega i Ubisofta.

Komentari (6)

  • Pask0o0

    10.04.2024 - 09:57

    Nesviđa mi se što ga više neće glumiti Yuri. Njegov glas u orginalu mi je odličan bio barem meni. Moram priznat da će mi faliti. Bojim se da će i Ubisoft Montreal koliko god bili iskusni da neće moći sa uspjehom dobro realizirat osjećaj te igrice.

    • Narco

      @Pask0o0, 10.04.2024 - 14:20

      Prigovarali smo sto u zadnjem Splinter Cellu glas nije davao Michael Ironside i sto su Sama pomladili, a na kraju je i ovaj novi bio solidan. Bit ce to dobro, samo neka oni to zavrse i izbace.

  • Dajsikeks

    10.04.2024 - 10:23

    Zapravo, svaka čast. Vidi se da su feedback uzeli za stvarno i cijene jako da bude kvalitetnije napravljeno, a ne da su nastavili smjerom release-om one verzije. Čudno da nakon toliko godina PoP franšiza je postala aktivna. Montreal je odličan po pitanju kvalitete, nadam se da će uspjeti u ovome isto

    • Zoran Žalac

      @Dajsikeks, 10.04.2024 - 10:53

      Nisam neki veliki PoP fan, ali jedva čekam idući mjesec 🙂

    • JCD-Bionicman

      @Dajsikeks, 10.04.2024 - 12:42

      Ne slušaju oni nikoga, pa ni svoj džep.

  • Agent

    10.04.2024 - 11:18

    “Samo je pitanje vremena kad ćemo u industriji videoigara imati prerade prerada” AOE2 ima slično tome.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?