HCL.HR

Pripremite detektivsko čulo – Disco Elysium: The Final Cut dobio je datum izlaska

Zoran Žalac 18.03.2021.   •   0 komentara


Hvaljenu detektivsku igru Disco Elysium u nadopunjenom ćemo izdanju igrati krajem trećeg mjeseca, po prvi put i na konzolama.

Estonski studio ZA/UM održat će svoje obećanje da će Disco Elysium: The Final Cut izaći u trećem mjesecu. Nakon perioda neizvjesnosti koji je fanovima igre trajao kao čitava vječnost, jučer je objavljeno kako The Final Cut dolazi 30. 3. na PC, PlayStation 4, 5, Google Stadiju te iOS. U planu je još verzija za Nintendo Switch, ali će ona uslijediti nešto kasnije.

Disco Elysium: The Final Cut donosi prošireno izdanje ponajbolje PC igre 2019. godine. Ovaj detektivski RPG od sada će biti potpuno ozvučen, imat će dodatne questove te neke zgodne sitnice koje gameplay čine boljim – spominje se npr. mogućnost brzog putovanja po mapi, podrška za igranje kontrolerom, itd.

Poboljšanja iz The Final Cut verzije bit će besplatna svim postojećim vlasnicima igre na PC platformi.

Disco Elysium do sada je inače osvojio preko 20 nagrada za najbolju igru 2019. godine. Radi se tu o iznimno originalnom RPG-u u kojemu detektiv na rubu alkoholne kome sprječava izbijanje građanskog rata u apatičnom gradu na kraju svijeta. Detektiv se budi u motelu s čijeg prozora vidi obješeno truplo, no tek mu treba sinuti da je on detektiv kojega su poslali da istraži to umorstvo. Putem se također treba sjetiti kako se zove, gdje mu je detektivska iskaznica i možda najvažnije od svega – tko mu je ukrao pištolj?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?