HCL.HR

Procurila Necromunda: Hired Gun, još jedna igra u Warhammer 40K svemiru

Stjepan Fikter 18.03.2021.   •   1 komentara


Nakon Necromunda: Underhive Wars koji nam je pokazao podzemlje ogromnih gradova kroz taktički prikaz, a Hired Gun stavit će nas u prvo lice kako bi mogli loviti gangstere i mutante.

Danas nije ništa čudno kada igra procuri prije službene najave, bilo to namjerno ili ne. Jedna od takvih igara koje su po svemu sudeći slučajno prijevremeno otkrivene je Necromunda: Hired Gun. Za one manje upoznate, ovo je još jedan naslov koji spada u Warhammer 40000 svemir, samo je okruženje stavljeno u podzemlje ogromnih gradova u kojemu uglavnom prevladava bezakonje i bande.

Inače, ovo je druga igra od izdavača Focus Home Interactiva koja je unutar Necromunda svijeta, a za njezin razvoj zadužen je studio koji je napravio Space Hulk Deathwing. No, za razliku od Deathwinga, Hired Gun bit će igra s naglaskom na singleplayer napucavanje. Gameplay bi trebao biti brz, krvav i nasilan s time kako ćemo imati uza nas i vjernog kibernetičkog psa koji ima motornu pilu umjesto zubala.

Također, najavljuje se nadogradnja oružja i augmentacija koje će po svemu sudeći biti dostupne uspješnim izvršavanjem zadataka što će uključivati lov na gangstere i mutante. Za brzo kretanje bit će zaslužna kuka s time kako će se moći trčati i po zidovima. Necromunda: Hired Gun trebali bi zaigrati od 1. 6. za Xbox platforme s time kako će vrlo vjerojatno igra biti dostupna i za PC. Ipak, za službenu potvrdu treba čekati i najavu od strane izdavača iako je Microsoft unaprijed postavio stranicu na svojoj trgovini.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • darkness666

    18.03.2021 - 12:26

    Opet dobre vijesti za xbox..svee ih je vise

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?