HCL.HR

Procurio kratki, ljigavi gameplay iz Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 26.02.2021.   •   0 komentara


Na Redditu se pojavio kratki video prikaz gameplaya iz nadolazeće Rainbow Six igre, a prema viđenom možemo zaključiti kako je dosta slična Outbreak modu iz Rainbow Six Siegea.

Spin-off igra Rainbow Six Siege svijeta konačno je živnula nakon godinu dana šutnje. Možda nismo dobili konkretan gameplay, ali znamo da se Ubisoft odlučio na promjenu imena pa umjesto Quarantinea do službene objave stajat će Parasite. Također nas je obavijestio kako izlazak ovog naslova vrlo vjerojatno možemo očekivati ove godine, najkasnije u devetom mjesecu ako ne bude novih odgoda.

Sada se na Redditu pojavio kratki video prikaz gameplaya igre iz R6 Siege univerzuma. Korisnik ThyroidMelanin postavio je snimku koja traje svega tri sekunde, a dosta toga se može razaznati iz iste. Prvo i osnovno je to da će obrambeni i napadački operativci iz Siegea zajedno surađivati – tim se sastoji od Vigila, Liona i Tachanke.

Oni se nalaze u nekakvom laboratoriju, čiji su dijelovi prostorija prekriveni gustom, crnom tvari. Oružja i vještine jednake su onima iz Rainbow Six Siegea, dok je sučelje malo drugačije. Na vrhu ekrana nalazi se ime prostorije i tajmer koji označuje otkucavanje vremena potrebnog za rješavanje misije. Osim videa, ista je osoba objavila i screenshot druge misije, koju vidite u naslovnoj fotografiji. Na njoj možemo vidjeti kako je cijela prostorija puna već spomenute crne, ljigave tvari. Koliko se da iščitati, riječ je o misiji stražarenja neke osobe.

Sve ovo dobrano podsjeća na zadatke iz Outbreak moda koji je u Rainbow Six Siegeu bio jedno vrijeme. To zapravo i nije čudno jer Rainbow Six Parasite je nastavak priče o nepoznatom parazitu koji je zahvatio čovječanstvo, a tim Rainbow poslan je na spašavanje svijeta. Nakon curenja gameplaya, barem u nekoj mjeri, ne bismo se čudili da Ubisoft ubrzo izbaci i službeni trailer.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?