HCL.HR

Prva ekspanzija za Borderlands 3 vodi nas u kockarnicu Handsome Jacka

Hrvoje Smoljić 20.11.2019.   •   1 komentara


Prva ekspanzija za Borderlands 3 donosi još kreativnih načina za ubijanje jednako kreativnih neprijatelja, a sve to u kockarnici dobrog starog Handsome Jacka.

Handsome Jack ime je poznato svim ljubiteljima Boderlands franšize. Radi se o jednom od najbolje realiziranih i najsmješnijih glavnih negativaca unutar neke igre do danas. S obzirom na iritantne glavne negativce Borderlandsa 3, ne čudi kako se prva ekspanzija za tu igru poziva upravo na Jacka. Točnije, na njegovu kockarnicu prikladnog naziva Handsome Jackpot.

Punog naziva: Moxxi’s Heist of Handsome Jackpot, ekspanzija će nas odvesti na nove lokacije, dati nam nova oružja i kozmetiku, ali nas i suočiti s novim neprijateljima. Sadržaj ekspanzije biti će dostupan igračima koji su dosegli minimalno level 13, a težinom će se prilagoditi trenutnom levelu igrača. Naravno, u ovom DLC-u nećemo raditi ništa na što već nismo navikli u Borderlands igrama, a to je dakako pucanje, pucanje i još malo pucanja.

Borderlands 3 dobiva i ponešto besplatnog sadržaja putem ažuriranja. Najočekivaniji je dakako svojevrsni raid za četiri igrača imena Takedown at the Maliwan Blacksite, ali i novi level za Mayhem mod. Uz to, određeni loot će biti moguće osvojiti isključivo ubijanjem boss protivnika kako bi se dodatno nagradio trud igrača, proširit će se prostor u koji možemo pohraniti oružja, a i korisničko sučelje doživjet će neke promjene.

Kada navedeno ažuriranje dolazi u igru nije poznato, ali zasigurno ga možemo očekivati prije izlaska DLC-a koji stiže 19.12.

Komentari (1)

  • Kiner Pingvin

    20.11.2019 - 21:48

    Nevezano za temu, je li itko od vas igrao TehnoMage da znam kakva je igrica? Ajde pls neka mi netko odgovori zbog te igre možda si i kupim PSOne pa mi je od važnosti?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?