HCL.HR

PUBG će od sada imati botove u mečevima na konzolama

Zoran Žalac 25.04.2020.   •   1 komentara


U PUBG-u na konzolama ubuduće će se u mečevima pojavljivati i računalno kontrolirani protivnici kako bi novi igrači imali više šanse za vježbu.

Čim neka multiplayer igra dodaje botove u svoje mečeve, većina ljudi odmah pomisli kako nitko više ne igra tu igru pa botovi moraju mijenjati stvarne igrače. Međutim, ubacivanje botova ne služi samo toj svrsi, a to pokazuje i primjer PUBG-a koji će od ažuriranja 7.1 na konzolama imati botove u svojim mečevima.

Naime, tvorci igre primijetili su kako je novim igračima sve teže ući u PUBG jer su postojeći igrači toliko istrenirani da razlika u vještini rezultira prilično predvidivim scenarijem – tako da novi igrači uvijek ispadaju iz meča odmah na početku, bez ijedne eliminacije.

PUBG Corp se nada riješiti taj problem uvođenjem botova, odnosno računalno kontroliranih protivnika. Te će botove ubaciti tako da to ne narušava balans igre, što znači da botovi neće imati nikakve posebne prednosti nad drugim igračima, npr. neće brže dolaziti do loota niti će imati precizniji nišan od stvarnih igrača.

Treba istaknuti da botova neće biti u Ranked sustavu igranja. Izvan toga svi će moći naići na njih, ali iskusniji igrači viđat će botove rjeđe što im je viši njihov MMR.

Komentari (1)

  • bad-cop

    25.04.2020 - 12:14

    PUBG Lite za konzole

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?