HCL.HR

PUBG će uskoro dobiti dovršenu verziju na Xboxu; nije šala ljudi

Pero Mlinar 22.08.2018.   •   1 komentara


PUBG će početkom devetog mjeseca napustiti Xbox Game Preview program i dobiti svoju punu verziju. Najozbiljnije.

Radovi u šupi samo što nisu gotovi i PUBG uskoro dobiva svoju dovršenu verziju za Xbox One, objavio je Microsoft na današnjoj Gamescom konferenciji. Sad već ima dobrih osam mjeseci kako se PUBG pojavio unutar Xbox Game Preview programa, a od  04. 09. moći će ga se nabaviti u okrugloj (1.0) verziji.

PUBG je u svojoj najranijoj verziji na Xboxu One ponuđen u određenoj mjeri kako bi se igrače privuklo da kupe baš tu konzolu jer je Sony odbio izdavanje igre na Playstationu zbog velikih tehničkih poteškoća (s kojima su se igrači na konkurentnoj platformi itekako morali nositi). U ovom trenutku, međutim, Microsoft je odlučio kako je došlo vrijeme da igra dobije naljepnicu s natpisom “spremno”.

Povodom objave vijesti, istaknuli su neke stvari za koje se može očekivati da će se pojaviti u završnoj verziji:

  • Sanhok – manja mapa inspirirana izgledom otočja duž jugoistočne Azije koja će osim nove opreme za skupljanje sadržavati dinamične vremenske uvjete.
  • War Mode – svojevrsni tip team deathmatch formata u kojemu je zona statična, a nakon smrti igrači se dižu u nebo poput feniksa te se zatim ponovno spuštaju padobranom (s time da im ostaju ostaju sakupljena oružja) pomoći svojim suborcima. Bodovi se skupljaju ubijanjem i oživljavanjem, a tko prvi skupi određeni broj bodova, njemu pobjeda. Klasik.
  • Prijenos osvojenih nagrada – ukoliko ste igrali preview te skupili neke nagrade, dostignuća i slično, njih možete prebaciti bez po’ muke (navodno)

Igra će se inače pojaviti na disku te u digitalnom formatu. Svi postojeći kupci zakrpu će dobiti besplatno, tako im bog pomogao.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?