HCL.HR

PUBG na konzolama sada dopušta zajedničke timove s PS4 i Xbox igračima

Zoran Žalac 20.02.2020.   •   2 komentara


Danas je s ažuriranjem verzije 6.2 proširena opcija cross-playa u PUBG-u na konzolama pa igrači s različitih platformi mogu igrati u istim ekipama.

PlayerUnknown’s Battlegrounds prošle je jeseni dobio opciju cross-playa na konzolama, ali je ona bila ograničena na to da igrači s PS4 i XBO konzola mogu igrati jedni protiv drugih. Sada je ta opcija proširena pa je u konzolaškim verzijama moguće oformiti tim od igrača koji igraju na različitim platformama. U prijevodu, na PS4 konzoli možete igrati u timu s igračem na XBO konzoli, ili obrnuto.

Ovaj novitet došao je u sklopu ažuriranja 6.2 koje je već dostupno za sve igrače. S ovim ažuriranjem verzije za konzole također dobivaju Team Deathmatch mod. Što se tiče promjena u samom gameplayu, granate su doživjele manji nerf te je njihova udarna snaga od sada malo smanjena. Razina štete konju nanose ovisi o opremi, no ako ležite na tlu, šteta od granate bit će 20% manja nego do sada.

Komentari (2)

  • MiksaSB

    20.02.2020 - 20:50

    Manja greška u članku ( “konju” umjesto “koju”)

  • vragec25cro

    21.02.2020 - 05:27

    Ako se ne varam to na Fortnite moguče več neko vrijeme.Baš pod praznicima igrao s bratom i druştvom i u squadu bili brat na laptopu,ja na xone,frend na ps4 i rođak na pc 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?