HCL.HR

PUBG sada ima mod za treniranje

Zoran Žalac 06.09.2018.   •   1 komentara


U sklopu dvadesetprvog ažuriranja za PC verziju Playerunknown’s Battlegroundsa konačno je predstavljen mod za treniranje.

Iako su tvorci PUBG-a sada posvećeni “FIX PUBG” kampanji, svoje obećanje o tome da popravci imaju prednost nad novim sadržajem ipak su prekršili. Međutim, teško da će se itko u ovom slučaju previše buniti jer je 21. ažuriranje u igru donijelo neke vrlo tražene stvari.

Prva je mod za treniranje u kojemu nesmetano možete učiti kako funkcionira gameplay u PUBG-u. U treningu sudjeluje do pet igrača na maloj mapi, no nitko od igrača ne može biti ubijen. Jedino ograničenje je to da treniranje traje maksimalno pola sata, odnosno 30 minuta.

Drugi veliki novitet jest uvođenje sustava zadataka tijekom mečeva, odnosno na tjednoj bazi. Ispunjavanjem zadataka povećavate si Survivor level, a svakim novim levelom dobivate nagradu. Zadaci su tipični, primjerice morate eliminirati toliko i toliko protivnika koristeći specifičnu vrstu oružja i tome slično.

Uz ova dva noviteta ubačeno je još jedno novo oružje, novi dodatak laserskog ciljnika, novo vozilo za Sanhok mapu te još nekoliko stvari. Punu listu promjena možete pogledati ovdje.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Narco

    07.09.2018 - 11:41

    Napokon mogu prestati biti noobster. Mozda sad uspijem i ubit nekog.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?