HCL.HR

PUBG je na na Xboxu One i dalje popularan – zaigralo ga je 9 milijuna igrača

Pero Mlinar 06.09.2018.   •   0 komentara


Osim što je dobio punu verziju za Xbox One, PUBG ovog tjedna ostvario je još jedan nevjerojatan uspjeh – devet milijuna igrača odlučilo je zaigrati ovu igru.

Osim što se mogu pohvaliti dugo iščekivanim izdavanjem pune verzije PUBG-a za Xbox One, njegovi izdavači ovog tjedna imaju još jedan razlog za slavlje – prodajni rezultati koji su stigli za prošli mjesec pokazuju da PUBG na toj konzoli sada ima preko devet milijuna igrača!

To je u odnosu na pretprošli mjesec, kaže kalkulator, porast za točno 12.5% – igru je naime do kraja srpnja zaigralo osam milijuna igrača. Znači, sad ih ima milijun više – što je za igru koja se na toj konzoli igra već više od osam mjeseci prilično zgodan broj.

Iz studija PUBG Corporation zahvalili su se igračima na podršci te naravno obećali recipročnu podršku, redovne zakrpe i nove sadržaje. Nešto od toga igrači su već dobili prilikom izdavanje pune verzije igre za Xbox One – “zakrpom” 1.0 igrači na toj platformi dobili su mogućnost prvi zaigrati na novoj mapi Sanhok.  Ostaje vidjeti što tek slijedi nakon toga.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?