HCL.HR

Rainbow Six Siege dobio novi mod, tema je pljačkanje

Lovro Maroševac 06.05.2020.   •   2 komentara


Dva tjedna ovog vremensko-limitiranog događanja omogućit će igračima da se okušaju u ulozi lopova kako bi opljačkali ili sačuvali svoje blago.

Ubisoft je sinoć objavio kako je u Rainbow Six Siege dodan novi mod. Isti je naziva The Grand Larceny, a odigravat će se na staroj Hereford Base mapi. Ovaj vremensko-limitirani događaj inspiriran je britanskim kriminalnim organizacijama iz 20-ih godina prošlog stoljeća. Tako je zadatak u ovom modu da jedni igrači brane svoje blago, a drugi ga pokušavaju ukrasti.

The Grand Larceny bit će na repertoaru svim igračima puna dva tjedna. Korisnici Rainbow Six Siegea mogu zaigrati ovaj mod do 19. 5. i okušati se u ulozi lopova. Igrači neće imati pripremnu fazu, već će odmah biti bačeni u vatru. To znači da napadači nemaju dronove kako bi izvidjeli situaciju. Sigurnosne kutije bit će postavljene na nekoliko lokacija unutar same mape, a obrambeni igrači morat će onemogućiti onima u napadu da ih se domognu.

Većina operativaca bit će otključana igračima kako bi mogli s njima igrati. Glaz, Glaz, Nomad, Buck, Montagne, Blitz, Caveira, Kali, Clash, Blackbeard, Lion, IQ, Tachanka, Recruit, Twitch i Mozzie neće biti u mogućnosti odabira zbog svojih specifičnih vještina kojima bi pokvarili puni doživljaj ovog moda. Metalne barikade između vertikalnih prostorija bit će maknute kako bi se objema stranama omogućila kreativna i zabavna destrukcija.

Ovaj limitirani događaj predstavit će nekolicinu kozmetičkih stvari za operativce. Kao što je ranije spomenuto, mod je inspiriran britanskom mafijom iz prošlog stoljeća, stoga će odjeća R6 Siege specijalaca biti napravljena upravo po tome. Osim toga, u igri će biti različite boje za oružja, oružani šarmovi i mnoge druge stvari.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • almoustevil665

    06.05.2020 - 12:20

    Peaky fck… Blinders. Ali nisu im dali licencu

  • Terox

    06.05.2020 - 14:21

    Genijalna promjena igre i načina na koji se treba razmišljat, ima osjećaj kao druga igra. + Pointovi za Ubisoft ovaj put.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?