HCL.HR

Rainbow Six Extraction potiho dobio datum izlaska

Zoran Žalac 18.10.2021.   •   3 komentara


Ažurirani članak na službenom Ubisoftovom blogu dao nam je precizan datum izlaska za kooperativnu pucačinu Rainbow Six Extraction.

Kooperativno napucavanje vanzemaljaca u igri Rainbow Six Extraction trebalo je krenuti još ove godine, ali je na kraju odgođeno za početak 2022. Službeno Ubisoft nije precizirao konkretan datum izlaska te igre, ali nedavno su na svom blogu otkrili kako Rainbow Six Exgtraction stiže 20. 1. 2022.

Spin-off Rainbow Sixa tako će se za publiku boriti s Elden Ringom i Pokemon Legends: Arceusom koji izlaze u razmaku od tjedan dana te su za sada tri najistaknutije igre u prvom mjesecu sljedeće godine.

Rainbow Six Extraction inače će sukobiti 18 operativaca Rainbow Six Siega s vanzemaljskom prijetnjom zvanom Archæns. Iako se igra promovira kao kooperativni Rainbow Six, moći će se igrati i samostalno, odnosno uz računalno kontrolirane suborce.

Cilj će svake misije biti izvlačenje operativaca iz zaražene zone, ali ako igrač ne uspije u tome, njegovi suigrači dobit će opciju: mogu riskirati i upustiti se u spasilačku misiju palog operativca, ili ga mogu ostaviti kako bi spasili sami sebe. U slučaju da ga ostave, igrač za buduće misije na raspolaganju više neće imati operativca koji mu je nastradao sve dok ne obavi spasilačku misiju.

Komentari (3)

  • bumblebee1707

    18.10.2021 - 16:19

    Ja bi voleo kada bi bila neka anketa da ljudi napisu koliko ima onih koji vole igre sa zombijima i vanzemaljcima. Bojim se da za koju godinu nece vise biti normalne igre. Nekada je toliko dobrih igara bilo, a danas se ni ne pominju.

  • ka de si ba

    18.10.2021 - 23:28

    Ne znam koga briga za ovo, taj event je bio dobar ali samo to i sada rade samostalnu igru… Bolje da su izbacili Siege 2

    • Saren

      @ka de si ba, 19.10.2021 - 01:22

      Da i ja imam feeling da je Outbreak event izbacen kao zasebna igra. Nazalost po meni sa ne bas previse promjena

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?