HCL.HR

Zaraza vlada u Containment modu Rainbow Six Siegea

Lovro Maroševac 03.08.2021.   •   0 komentara


Novi vremenski ograničeni događaj stiže danas u R6 Siege, gdje će se zadržati do kraja mjeseca, a inspiriran je nedavno odgođenim R6 Extractionom.

Ljubitelji Rainbow Six Siegeovog Outbreaka ostali su razočarani nakon vijesti da je R6 Extraction odgođen za 2022. godinu. Međutim, kako bi im žaljenje kraće trajalo, Ubisoft je u Siege odlučio ubaciti mod inspiriran odgođenim Extractionom.

Containment je ime novog vremenski ograničenog događaja koji stiže u Rainbow Six Siege. Nešto se čudno događa na mapi Consulate, a tim REACT poslan je da to istraži. Otkriva se kako se virus Chimera vratio, a poslani operativci morat će spriječiti širenje parazita koji je prije nekoliko godina prouzrokovao nemir i paniku u jednom dijelu Teksasa.

Containment će u Rainbow Six Siegeu ostati do 24. ovog mjeseca. Do tada, igrači će s odabranim operativcima morati spriječiti daljnje širenje zaraze. Neki od dostupnih napadačkih operativaca su IQ, Blackbeard, Zero, Amaru i Ace. Što se tiče obrambenih snaga, Aruni, Jager, Mira, Kaid i Warden pali su pod kontrolu parazita i krenuli sa širenjem opasnog virusa.

Premisa svakog meča vrlo je jednostavna – napadači moraju uništiti parazitska gnijezda, a obrana je tu da ih spriječi u tome. Obrambene snage neće imati oružja, no zato će biti agilniji, brži i fizički jači od napadača. Osim spomenutog, Containment će sa sobom donijeti i 33 različita predmeta koje će igrači moći otvoriti kroz posebne vrećice. Iste će moći otključati igrinom valutom ili ispunjavanjem određenih zadataka.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?