HCL.HR

Procurilo sat vremena gameplaya iz Rainbow Six Parasitea

Lovro Maroševac 23.03.2021.   •   2 komentara


Unatoč strogom dogovoru s Ubisoftom oko zabrane snimanja beta verzije Parasitea, jedan je igrač ipak odlučiti prenositi gameplay nadolazeće igre. I to punih sat vremena!

Prije samo mjesec dana, na Redditu se pojavio gameplaya Rainbow Six Parasitea u videu kratkom tri sekunde. U međuvremenu je Ubisoft počeo slati pozivnice za zatvoreno beta testiranje ove spin-off igre iz Rainbow Six Siege svijeta. Izgleda kako im se to obilo u glavu jer je jedan igrač odlučio sat vremena gameplaya prenositi na vlastitom Facebook profilu.

U prijenosu dugom nešto više od sat vremena, igrač je prošao kroz tutorial R6 Parasitea kako bi se upoznao s mehanikama igre. Prema viđenom, mehanike se ne razlikuju previše od Rainbow Six Siegea, ali su u nekoj mjeri prilagođene za novu igru. Vigil, Lion, Alibi, Ela, Finka i Tachanka šest je igrivih operativaca u prikazanom prijenosu.

Zaraženi neprijatelji zovu se Archaeans i zeleno-plave su boje. Njihove ruke izgledaju poput oštrica, a glave im svijetle kad ih se alarmira. Postoji nekoliko vrsta ovih neprijatelja, no u prijenosu je pokazan samo osnovni tip istih. U igri će biti ukomponirano i šuljanje, a donosit će dodatne bodove ako se tiho ubijanje Archaeansa uspješno izvede.

Prema viđenom, misije će se sastojati od skupljanja potrebnog intela, a postojat će i mogućnost uzimanja tkiva navedenim stvorenjima. Mape će se sastojati od tri područja, a svakom dijelu trebali bismo pristupiti kroz sigurne prostorije. Igrači koji ne dođu do dogovorenog mjesta ili zaostanu, moći će biti spašeni kasnije. Utjecaj Left 4 Dead serijala uvelike se može osjetiti u nekim segmentima R6 Parasitea, barem prema dosad viđenom.

Gameplay prikaz u međuvremenu je izbrisan s igračevog Facebook profila, a on sam je dobio zabranu pristupa budućim beta testiranjima. Budući da je prekršio strogi dogovor s Ubisoftom, vjerojatno ga očekuje i neka dodatna, novčana kazna. Kako god bilo, šteta je već učinjena jer neki dijelovi tog videa počeli su se širiti bespućima interneta.

Komentari (2)

  • bad-cop

    23.03.2021 - 10:51

    Sve te “procurio unatoč zabrani” fore postaju izlizane

  • IgorBiH

    23.03.2021 - 17:21

    Ha, zvuči zanimljivo, bumo vidjeli.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?