HCL.HR

Rainbow Six Siege više neće kažnjavati igrače koji pobijede varalice

Lovro Maroševac 09.09.2021.   •   5 komentara


Nedužni igrači najčešće su izvlačili deblje krajeve u susretima s varalicama, izgubivši mečeve na nepravedne načine ili pak gubivši bodove nakon pobjede nad njima. Potonjih situacija više ne bi trebalo biti.

Javna je tajna da se Ubisoft već godinama bori protiv varalica u Rainbow Six Siegeu. Razne taktike oko rješavanja probleme donekle su urodile plodom, no i dalje je situacija daleko od bajne. Najveći problem s varalicama javljao se upravo kada bi igrači pobijedili mečeve protiv njih, a svejedno izgubili bodove u Ranked modu.

To od ovog tjedna i dolaska nove sezone Crystal Guard više nije moguće. Nakon pomnog istraživanja koje je Ubisoft proveo, odlučeno je kako će igračima ostaviti osvojene bodove u mečevima koje pobijede protiv varalica. Prema novome, samo će igrači koji igraju s varalicama izgubiti bodove. Odlična je to promjena u igri koja se, prema mišljenju većine igrača, trebala dogoditi mnogo prije.

Osim ove promjene, Ubisoft je također vratio razliku od 1000 MMR bodova između timskih igrača. To znači da ako želite igrati s prijateljima, svi ćete morati biti rangirani unutar tih 1000 bodova. Ovakva bodovna razlika bila je prisutna dugi niz sezona, no Ubisoft ju je početkom godine odlučio smanjiti na 700, ali povratne informacije igrača natjerale su ih da vrate stanje kakvo je bilo.

Nova sezona Crystal Guard je donijela i prvog hrvatskog operativca u Rainbow Six Siegeu, odnosno operativku. Anja Katarina Janković, zvana Osa, nalazi se na strani napadača i sa sobom nosi prozirni štit koji može postaviti na tlo te prozore ili vrata. Više o njoj i njenim sposobnostima pisali smo ovdje.

Komentari (5)

  • Agent

    09.09.2021 - 15:48

    Nadam da se ovako neće tolko gubit mmr jer ovako odigram 10 gejmova i od toga 6-7 mi ponište jer su nekoga banovali

  • NorthCorps

    09.09.2021 - 17:59

    pobijede?

  • tylerogg

    09.09.2021 - 19:22

    Izmuze brdo para na naivnim ljudima pa kasnije prodaju lazi,lazi i lazi.Imam do sad jedno 200 prijava na mailu za hakere jedne te iste medutim vec 2 god se nista ne poduzima.Jasno mi je da nisu sposobni napraviti normalnu igru a kamoli izbaciti profi hakere !

    • Saren

      @tylerogg, 09.09.2021 - 23:44

      Tako ti je to sa bedastim novim timom…. neznaju sta rade.

  • Mogvaj

    10.09.2021 - 07:59

    Ubisoft daje sve od sebe da izvuću što više para, a pritom su smanjili količinu contenta. Sramotno je da potajno dižu cijene skinova u novim sezonama i to ne spominju apsolutno nigdje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?