HCL.HR

Otkriven je prvi ekskluzivni sadržaj RDR-a 2 za Playstation 4

Pero Mlinar 05.10.2018.   •   9 komentara


Rockstar i Sony imaju sklopljen partnerski ugovor o vremenskoj ekskluzivnosti dodatnog sadržaja za Red Dead Redemption 2, a otkriveno je što on donosi po izlasku igre.

Već je duže vrijeme poznato da su Sony i Rockstar sklopili partnerski ugovor po pitanju Red Dead Redemptiona 2 kojim je igračima na PlayStationu 4 zajamčeno da će dodatni sadržaj dobiti 30 dana prije pobornika Xboxa One. Dosad se nije znalo kako će izgledati taj sadržaj, ali danas je otkrivena prva pošiljka.

U odnosu na one koji se igraju na Microsoftovoj konzoli Sonyjevi igrači će po izlasku Red Dead Redemptiona 2 tako 30 dana prije dobiti… (tenzija publike je na vrhuncu, nemir u posljednjem redu – “Molim vas gospodo, smirite se, sad će, sad će.” Bubnjevi najavljuju ulazak velike vijesti)… Igrači na PlayStationu prvi će dobiti – konja, pištolj i odijelo! I sedlo za konja, da ne zaboravim.

Pošto među vama ima svakakvih, a tko zna, neke od vas možda baš zanimaju ovakve stvari, slijedi i par detalja. Ekskluzivni pištolj odazivat će se na ime High Roller Double-Action Revolver, odijelo će biti marke Grizzles Outlaw Outfit, konj na kojem ćete se u njemu gizdati bit će arapski riđan koji će biti osedlan sedlom od prave krokodilske kože (koja će usput poboljšavati zdravlje i staminu).

Ekskluzivnih dodataka vjerojatno će biti s vremenom više, no zasad je ovo sav sadržaj koji će svjetlo dana prvo ugledati na PlayStationu 4. Pa, što kažete, vi na Xboxu, jeste li zavidni?

Označeno sa: , ,

Komentari (9)

  • marko1106

    05.10.2018 - 18:54

    Kao gamer sa prilicno velikim iskustvom sce st je eksluzivno je po meni i losije. Zelio bih reci ruznije ili previse kicasto. Oklopi, stitovi i koje kakve stvari u 90% Igara ono sto je legendary izgleda mi puno losije nego ono kako je zamisljeno da se igra odvija. Primjera ja sirotinja jedva imam za meda ali zato imam armor koji vrijedi pola kontinenta, i onda mi to ne ide nikako uz pricu.

  • sedf

    05.10.2018 - 19:05

    Čekaj, ako kupim igru na dan izlaska to dobijam,ja neću to da kupim,rado bi sačeko da makne taj sadržaj,haj Sony,nemoj te da sramotite PC i Xbox one

  • Mateo32013

    05.10.2018 - 19:30

    Nadam se da će izbaciti nastavak Undead Nightmare-a. Po meni je to bilo zanimljivije od prave igre.

    • i_love_all_games

      @Mateo32013, 05.10.2018 - 20:58

      Da… Vidiš, nisam do sada mislio na taj dlc. Slažem se

  • info.hr

    05.10.2018 - 19:32

    Što se mene tiče može doći gol na magarcu sa lukom i strijelom samo neka već jednom izađe ?

  • Rock_Lee

    05.10.2018 - 20:23

    s obzirom da je ekskluzivni sadržaj očekivao bi neki bolji dizajn i kreativnost,izgleda totalno prosječno no nemam brige za igru biće ovo #2 na mojoj goty listi,dok je #1 razervisan za super mario marty a ovi što mrze nintendo nek budu zavidni takođe da napomenem da imam 800 sati u splatoonu

    • i_love_all_games

      @Rock_Lee, 05.10.2018 - 20:57

      Kao prvo, volim Nintendove igre i ne odgovaram ti kao mrzitelj ali ako netko misli da je recimo GOW i RDR bolja igra od partya ili zelde ili bilo koje druge igre bi bio mrzitelj i zavidan? Ti si mrzitelj tuđeg mišljenja. Kao prvo, kako znaš da bude igra koju nisi igrao u rangu GOTay razine i da će biti manje dobra od te koju s unaprijed odlučio?

    • SanKa

      @Rock_Lee, 09.10.2018 - 09:40

      dodjes na RDR 2 temu izdrkavati se na nintedo ? svaka čast majstore. Nemaš kompleksa uopće. Nadalje, poradi malo na pismenosti, 4 reda teksta, niti jedna točka, zarez. Ili imaš 11 godina ili si kronično nepismen.

  • SonOfZeus

    05.10.2018 - 22:03

    Znao sam da ce se isplatiti sto sam prednarucio Ultimate Edition ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?