HCL.HR

Resident Evil 2 dobio je modifikaciju za najveće nostalgičare

Zoran Žalac 11.02.2019.   •   4 komentara


Modding zajednica na PC-u dobro se zabavlja s Resident Evilom 2, a usput fanovima originala pomaže da dodatno pojačaju svoju nostalgiju.

Iako je nedavna prerada Resident Evila 2 prilično vjerna originalu iz 1998. godine, neke sitnice ipak su drugačiji. Srećom, za one koji žele pojačati nostalgiju na maksimum tu postoje određene modifikacije za PC verziju igre. Ona modifikacija s fiksiranim kamerama možda nije praktična za igranje, ali klasično sučelje iz originala svakako će poboljšati dojam novog Resident Evila 2 najvećim ljubiteljima originala. Ova modifikacija ne mijenja sučelje u potpunosti, ali mu daje boju kakva se koristila u originalu te klasični pokazatelj statusa zdravlja.

Uz to, u glavnom meniju stavljen je standardni logo Resident Evila 2, dodani su portreti likova iz originala i još mnogo toga. U kombinaciji s originalnom glazbom, koja dolazi u Deluxe izdanju igre, Resident Evil 2 remake ovime je postao još bliži svom predlošku.

Usput rečeno, modding zajednica na PC-u za Resident Evil 2 razvija i neke šaljive modifikacije. Jedna od takvih svakako je ona koja ubacuje glazbu nekad popularnog DMX-a svaki put kad se u igri pojavi Tyrant zvan Mr. X. Evo kako to zvuči:

Označeno sa: ,

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?