HCL.HR

Resident Evil 2 neće imati dvije igrive kampanje kao original

Zoran Žalac 20.09.2018.   •   3 komentara


Capcom je uz predstavljanje novog trailera za prerađeni Resident Evil 2 pojasnio kako će funkcionirati priča s perspektivama dvaju likova.

Capcom je za Tokyo Game Show pripremio novi trailer Resident Evila 2 fokusiran na priču. Iako je to priča koju fanovi dobro poznaju, u njoj ćemo vidjeti neke nove zaplete i proširena poglavlja, a jedna od najvećih promjena bit će u samoj strukturi.

Naime, iz Capcoma su potvrdili kako prerada neće koristiti format starog Resident Evila 2 – taj da s različitim likovima igramo dvije zasebne kampanje jednu nakon druge. U preradi ćemo igrati s Leonom i Claire, baš kao i u originalu, ali njihove priče bit će dijelovi jedne kampanje i s njima ćemo igrati naizmjenično. Odnosno, nećemo moći birati kad ćemo igrati s kojim likom nego će nas igra prebacivati s jednog lika na drugog.

Ostatak igre pričom bi uglavnom trebao biti vjeran originalu. Claire će tako otkrivati što se dogodilo s obitelji Birkinovih, upoznat će Sherry Birkin i pokušat će pobjeći iz Raccoon Cityja kroz njegovo podzemlje. Leon će ići svojim putem i u policijskoj postaji upoznati misterioznu Adu Wong. Ada je sada zakopčana do grla, a njihov prvi susret ponešto je promijenjen, kao što je moguće vidjeti iz gornjeg trailera.

Komentari (3)

  • mili1985

    20.09.2018 - 11:26

    Sunčane naočale u mračnoj podzemnoj garaži. Očigledno furanje na Weskera.

  • pierov100

    20.09.2018 - 13:10

    RE2 i KH3 u siječnju, ovo će bit najbolji siječanj u moje 24 godine haha :=) !!!

  • Jason Voorhees

    20.09.2018 - 16:26

    I ako nisam igrao original, ovo ne propuštam(zbog ovoga preskačem RDR 2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?