HCL.HR

Sad kad je odgođen Cyberpunk, možda biste trebali pogledati Cloudpunk

Zoran Žalac 28.10.2020.   •   6 komentara


Ako ste u šoku i nevjerici zbog (još jedne) odgode Cyberpunka 2077, možda je vrijeme za pogled na alternativu zvanu Cloudpunk.

Da, Cyberpunk 2077 će izaći tri tjedna kasnije nego je bilo planirano i to je nekima blago rečeno – razočaranje. No, ako ste u 11. mjesecu planirali konzumirati svoju dozu futurističkog svijeta okupanog neonom, postoji alternativa. Zove se Cloudpunk i zapravo je jedna od boljih indie igara 2020.

U Cloudpunku nema napucavanja kao u Cyberpunku, ali Cloudpunk za razliku od Cyberpunka ima leteće automobile – koje možete voziti. Cijela se igra bazira upravo na tome – vi ste dostavljač u polu-legalnoj tvrtki koji otkriva neke sumnjive stvari u metropolisu zvanom Nivalis. Taj je grad iznimno vibrantan, ali je sami grafički stil igre značajno drugačiji od realističnog kakav ganja Cyberpunk 2077.

Cloudpunk je dostupan na PC-u još od četvrtog mjeseca (na Steamu je trenutno na 33% popusta), a upravo je dobio ažuriranje koje omogućuje vožnju letećih automobila s pogledom iz kabine. Osim verzije za PC postoje i inačice za sve druge konzole.

Označeno sa:

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?