HCL.HR

Season je igra o snimanju zvuka za neizvjesnu budućnost

Zoran Žalac 03.06.2022.   •   1 komentara


Provjerite kako izgleda simpatična igra Season: A Letter to the Future u kojoj ćemo voziti bicikl i snimati zvukove svijeta pred krajem jedne ere.

Season je igra koju smo prvi put vidjeli još 2020. prilikom predstavljanja PS5 konzole. Trebala je izaći 2021. pa je odgođena i od tada ju nitko nije čuo ni vidio. No, sinoć je igra “uskrsnula” pod novim nazivom – Season: A Letter to the Future. Prema sadašnjoj prognozi, igrat ćemo ju u jesen 2022 na PC, PlayStation 5 te PlayStation 4 platformama.

Season donosi priču o djevojci imena Estelle, koja se biciklom zaputi iz svog doma u planinama do ostatka svijeta koji je pred smjenom jedne ere. Nitko u tom svijetu ne zna što će nastupiti kad ta era završi, a Estelle pokušava dokumentirati taj svijet za buduće generacije. To prvenstveno čini snimanjem zvukova prirode, ljudi, glazbe i sl. U svoju bilježnicu također bilježi primjere arhitekture, religijskih običaja i sl., sve kako bi složila sliku kulture i povijesti jednog svijeta. 

Alati u Season: A Letter to the Future bit će mikrofon i kamera, dok će kao glavno prijevozno sredstvo poslužiti bicikl. Igra će imati elemente istraživanja okoliša, razgovaranja s ljudima i kolekcionarstva. Evo kako će to izgledati:

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?