HCL.HR

Šef CD Projekta: Žao nam je, naša testiranja Cyberpunka nisu pokazala toliko problema

Zoran Žalac 14.01.2021.   •   123 komentara   •   Industrija videoigara


U posebnom obraćanju fanovima i kupcima Cyberpunka 2077, šef CD Projekta priznao je krivnju uprave za fijasko s tom igrom te poručio igračima da ne krive ljude koji su igru razvijali.

Sinoć je ekipa poljskog CD Projekta emitirala posebno obraćanje fanovima i kupcima Cyberpunka 2077. U petominutnom videu nazvanom “Naša obaveza prema kvaliteti”, suosnivač i šef CD Projekta Marcin Iwinski, još se jednom ispričao za stanje u kojemu je Cyberpunk 2077 lansiran. Poručio je kako je krivica na tome u potpunosti na njemu i upravi firme te da igrači ne trebaju za bugove kriviti developere koji su marljivo radili na igri.

Iwinski je potom pokušao objasniti zašto je i kako došlo do hrpe bugova te tehnički neigrive verzije za stare modele starih konzola. Rekao je kako interna testiranja igre nisu pokazivala toliko problema te da su zaista mislili da će većinu toga stići popraviti do izlaska igre kroz Day 0 ažuriranje.

Zatim se osvrnuo na budućnost, tvrdeći kako ubrzo stiže nova zakrpa, a potom jedno veće ažuriranje. Besplatna proširenja igre malo će pričekati, slično kao i nadogradnje za PlayStation 5 te Xbox Series X/S verzije igre koje su sada u planu za drugu polovicu 2021. godine. 

Cyberpunk 2077 još uvijek je nedostupan u digitalnom obliku za PlayStation platforme. Protiv CD Projekta je podignuta jedna optužnica u Americi, a u matičnoj Poljskoj su pod istragom udruge za zaštitu potrošača. Isprika u ovom formatu možda je jedna od obaveza koju su trebali ispuniti u komunikaciji prema kupcima kako ne bi bili kažnjeni od spomenute udruge.

Označeno sa: ,

Komentari (123)

  • Kirian_1984

    14.01.2021 - 08:50

    ja se još uvijek nadam kvalitetnoj verziji ovog modernog deusEx-a, tam negdje, podkraj 2021, taman kad kupim 4k tv i ps5.

  • butjer1010

    14.01.2021 - 09:05

    Nevjerojatno je koliko su ljudi postali pičke u kratko vrijeme! Toliko plakanja po internetu zbog bugova u odličnoj igri??? Stvarno se bojim za Svijet kad vi klinci dođete na vlast za nekih 20ak-30ak godina. Nogomet ste već uništili, gledati one pičke od igrača koji plaču kao kiša kad ih netko dotakne (a sjetiš se kad si bio klinac i kad si na haklu skoro “poginuo”, i da si slučajno napravio samo grimasu da te boli, odmah bi te ismijavali sljedećih 2 mjeseca). Sada to sve radite i tu. Sjećam se kako smo se prije smijali kao konji, kad bi igrač poletio u zrak ili tako nešto slično, ali nikome nije palo na pamet pisati po forumima i pljuvati developere zbog toga. Sramite se svi, i stvarno razmislite kuda sve ovo vodi. Smijali smo se amerima kad smo pročitali da je frajer dobio milijune dolara, zato što je u sred vožnje kampera, otišao otraga skuhati si kavu i naravno, slupao se! Nije u uputstvima pisalo da se ne smije za vrijeme vožnje napustiti volan i skuhati si kavu! Barem razmislite o tome koliko ste jadni, koliko niste muškarci, imajte malo samokritike, nemojte odmah poluditi na ovaj apel.

    • Zoran Žalac

      @butjer1010, 14.01.2021 - 09:24

      Moje mišljenje je da publiku treba kuditi zbog padanja na hype i podržavanja preorder kulture. Ali ne vidim zašto bi bilo pogrešno očekivati od igre da bude ispeglana, o kojoj god se igri radilo, koliko god ambicioznoj, o čijoj god igri. Postoji early access i developeru kojemu je stalo do kvalitete stat će i do toga kako prezentira svoju igru publici. Sori, ali publika je najmanje kriva za to što su iz CD Projekta prije nekoliko mjeseci tvrdili da se igra vrti iznenađujuće dobro na starim konzolama, da bi pred izlazak omogućili jedino recenziranje pc verzije, a verziju za stare konzole “nisu stigli” prikazati. Za to nema opravdanja, to je podlo i ne bi se smjelo tolerirati. Nema nužno veze s kvalitetom gameplaya, uopće ne ulazim u to što su sve obećavali pa nisu dostavili, ali takve poteze bi trebalo osuđivati, a ne to što je publika postala kritična i zahtjevna.

    • Zoran Žalac

      @Zoran Žalac, 14.01.2021 - 09:25

      A da ne ispadne licemjerno, i sam sam pao pod hype, pa eto – kudim sebe isto.

    • djosic85

      @Zoran Žalac, 14.01.2021 - 11:03

      Ko prizna pola mu se prašta.

    • m@rko

      @Zoran Žalac, 16.01.2021 - 19:52

      Ja koliko znam publika je i forsirala izlazak cyberpunk-a, znamo da su cak nakon zadnje odgode igre dobivali prijetnje smrću. Cak ste to sami objavili. Ne opravdava to bagovitu igru ali sigurno da je publika bila malo strpljivija, bar jos koji mj. Igra bih sigurno bila ispolirana.

    • Zoran Zabac

      @Zoran Žalac, 14.01.2021 - 10:32

      Iznenađujuće dobro se vrti na starim konzolama? možda je ova trenutna izvedba njima bila iznenađujuće dobra jer su očekivali još gore…relativan pojam….ovo su krivi isključivo igrači koji su prednaručili igru i svi koji su prvi dan kupili bez da su sačekali recenziju…sve ovo po meni treba jedino utjecat na ugled firme, a nikako neku zakonsku odgovornost…da su prodali nešto gdje ti pri pokretanju izbaci Error i da ne žele popravit, okej…ali igra se vrti, solidno zapravo, tako da…tko je ljudima kriv što su 🐑🐑🐑🐑🐑

    • vragec25cro

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 12:55

      Zašto bi naprimjer ja bio kriv jer sam želio igru igrati od orvoga dana?Igru prednaručio par dana prije izlaska da mi ju dostave na dan izzlaska da ne trebam do trgovine po nju.Od prvog dana igram i meni odlična.Vidi se da tu fali sadržaja na koji smo inače naviknuti u nekim drugim open world igrama i zato mi nije vrhunska.Šta se tiče perfomansi niti jedan crash jedino par bugova koji mi nisu utjecali na gameplay,ko naprimjer u Fifi18 na ps4 slim(ne znam jel to do konzole ili do devolpera bug) kad nakon 2 sezone carijera moda više nisam moga igrati taj save nego morao praviti novu karijeru od početka.Xsex se za sad pokazao zvijer stroj barem šta se tiče Cp2077 i Ac valhala.Na stare konzole nisu niti smijeli izbaciti ako su znali da ne valja i za to ih treba tužiti.

    • butjer1010

      @Zoran Žalac, 14.01.2021 - 20:58

      Zorane, jedna stvar je postati kritičan i zahtjevan. Totalno druga stvar je biti Pička! Svakim danom je sve više takvih, i gadi mi se polako ovo sve. Lošem kurcu svaka dlaka smeta su govorile još naše babe, ali ni one nisu mogle znati koliko će takvih muškaraca biti. Zato i ima sve više, ne znam smijem li više upotrijebiti taj izraz, pedera i lezbi, a da se netko ne uvrijedi, i da me ne nazove homofobom, nacistom, …. ili kako već? Ruglo u šta se sve ovo pretvara, gdje nestaju frajeri? Tipkaju po mobitelima 16 sati na dan, onu stvar vide samo na internetu. Na takve sam ciljao, iako znam da sam fulao forum i stranicu, ali nisam mogao izdržati da ih ne piknem. Svi frajeri koji znaju o čemu pričam su već stisnuli lajk, i pozdravljam ih sve. Ostali koji misle da pretjerujem, i koji su se našli uvrijeđeni kad su se prepoznali – Sorry, ali stvari tako stoje u normalnom svijetu.

    • Lazy

      @butjer1010, 14.01.2021 - 21:32

      Alpha is in the house😂😂🙏

    • Zoran Žalac

      @butjer1010, 15.01.2021 - 10:33

      Ok, ali to mi baš nema veze s ovom temom. Po meni netko nije “veći frajer” ako prihvaća bugove ili problematično stanje igre. Može se tvrditi da su gameri danas slabog raspona pažnje, da nisu strpljivi i sl., ali skroz je druga tema to što su nogometaši modni mačori i to što netko više gleda pornjavu nego što se ide ganjati. Naravno da ima kukanja po internetu koja su suvišna, ali mislim da ovo nije jedno od njih. S time da vrijedi razdvojiti kukanja oko igre i oko svega što je igru okruživalo. Ne kukaju svi oko bugova i ne osporavaju svi kvalitetu igre. Stvar je u tome što ne mogu svi tu kvalitetu iskusiti na pravi način. I ne, to nije njihova greška – ako CD Projekt nije mogao optimizirati igru da se na svim platformama vrti u minimalno igrivom stanju, onda su neke verzije trebali ili odgoditi ili otkazati. Nisu trebali muljati ljude. A odobravanje tog muljanja nema nikakve veze s muškošću ili frajerstvom. Jednako kao što nisi više muško ado odobravaš pranje novca ili nešto slično. Da, jednim dijelom je publika kriva, ali nije sva krivica na publici.

    • butjer1010

      @Zoran Žalac, 15.01.2021 - 17:18

      Nije nitko veći frajer ako prihvaća bugove, pa i mene znaju iznervirati nekad, ali da ću zbog toga plakati po forumima i prepisivati rečenice nekih idiota koji su slatkorječivi i čine mi se pametni zbog riječi koje ne razumijem- e to neću! A što je najgore, ovi što pišu o potrganim novim telefonima, pa ako i je potrgan, odeš nazad u trgovinu i dobiješ drugi, ili novac koji si platio za njega, zar ne? Ili kukaš i plačeš po forumima i pljuješ tu trgovinu? Svima kojima se nije svidjela igra, mogli su zatražiti novac nazad, umjesto igrati 100 sati i plakati i pljuvati. Ali ako je čovjek pička, kako sam i napisao u prvom komentaru, onda će raditi ovo drugo….. jednostavno

    • _Someone_

      @butjer1010, 14.01.2021 - 09:29

      Evo necu poludjeti, ali cu kao gama muskarac koji evo nekako podrazumijeva da ako nesto platim, da onda to bude u dovrsenom i igrivom stanju, konstatirati da veca hrpa govana u jednom komentaru vec dugo nije videna

    • macgyver

      @butjer1010, 14.01.2021 - 09:46

      Kupis novi mobitel za 500-600-1000 eura, dodjes doma, otvoris kutiju i vidis da je ekran napukao, ali osim toga mobitel radi najnormalnije. Jel bi rekao “mobitel je dobar, necu biti picka i ici se zaliti zbog ovih par pukotina”?
      Zastita potrosaca je napokon dosegla neku pristojnu razinu za nas potrosace, a da su svi ovakvi kao ti, vratila bi se na razinu od prije 20-30 godina kad ako si kupio nesto, molio si se da bude sve ok, a ako nije bilo, bio bi sretan ako bi ti prodavac htio uredjaj popraviti pod garancijom, a o dobivanju novog uredjaja nije bilo govora.
      Komentar o nogometu i o vozacu kampera nemaju nikakve veze s ovim slucajem, uostalom vozac kampera je kao sto kazes dobio milijune dolara pa ne bih bas rekao da je glup ili da je lose prosao, to sto je zakon takav nije njegov problem.
      A nogomet isto, ako ti tolko smeta, prestani ga gledati, ja jesam. Ima i drugih sportova. Iako mene ne smeta tolko glumatanje nego mi je dosadilo da svake godine gledam 3 ista kluba u polufinalu Lige prvaka.

    • macgyver

      @macgyver, 14.01.2021 - 09:53

      A glavni krivac ovdje, osim naravno CDPRa, su ljudi koji su preorderali igru i jos vise, ljudi koji kazu “preorderao sam/kupio day 1, igra ne radi, stajat ce godinu dana pa cu onda odigrati kad poprave stvari”. Jebote, sta ti igra ima stajati, lijepo je refundaj i onda kupi za godinu dana kad je poprave i kad bude na popustu. Bas zbog takvih si CDPR i ostali dozvoljavaju da im igre izlaze u groznom stanju, jer znaju da ce bit nesto sitno refundova, ljudi ce se malo zaliti, al na kraju, ipak ce vecina zadrzati igru i oni ce zaraditi unatoc svemu. Da im 90% ljudi refunda, drugi put bi pet puta promislili dal je igra u dovoljno dobrom stanju da je izdaju

    • Zoran Zabac

      @macgyver, 14.01.2021 - 10:37

      ne trebaš navodit tu usporedbu jer si i ti svjestan da nije ista vrsta problema puknut ekran i bugovi u igrici….bugovi postoje u svemu, svaka igra ima bugovr…jel možda postoji neki mjerač bugova? ti tvrdiš da ova igra ima iznadprosječan broj bugova? šta još ulazi u jednadžbu? Svaka igra ima neki opasan bug, neke čak da odmah završiš igru ako nešto napraviš…ajmo sad svi tužit sve izdavače kad god nađemo bug….teška glupost 😉

    • macgyver

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 10:58

      Nije ista vrsta problema jer usporedjujem software i hardware, odnosno igra jednom kad se popravi, bit ce kao nova i nece biti bitno dal je nekad bila losa ili ne. A s mobitelom, nakon sto ti zamijene ekran, i dalje ce to biti mobitel koji je bio neispravan i na popravku, tako da je tu jedino rjesenje novi mobitel.
      Ali osim toga je usporedba ok. Mjerac bugova? Isto tako mozes reci mjerac ostecenja na mobitelu. Npr ako ima max 2 onda je ok, recimo napuknuto staklo i zvucnik ne radi. Ali ako uz to ne radi ni gumb za glasnocu onda se popravlja.
      Mislim ok, ne postoji mjerac bugova, ali ako se tolko ljudi zali kolko se zali, ocito nesto ne valja. Napisao si dolje “10 ljudi odusevljeno, 10 poludili”. Znaci samo 50% igara je ok? Pa jebote, jel to vec nije dosta da kazes da igra ne valja? Da se vratim na mobitele, zamisli da 20 ljudi kupi mobitel, 10 dobije dobre a 10 potrgane. Ili bilo koji uredjaj, da svaki drugi prodani ne radi? Jel bi rekao “to je ok, ipak ima 50% ljudi kojima radi”

    • Dicksuckulla

      @butjer1010, 14.01.2021 - 10:15

      Dopusti da ti odgovorim na prve dvije recenice: Nevjerojatno koliko je ljudi danas voljno gutat tude sperme i zato jos platit 60 dolara.

    • mamojebac

      @butjer1010, 14.01.2021 - 10:17

      Za nogomet se slazem, previse se komercijalizirao, no ovo za igru si fulao poantu vise od 100%. Nedovršeni proizvod se ne smije i ne moze prodavat pod gotovi. Kraj price

    • Zoran Zabac

      @mamojebac, 14.01.2021 - 10:41

      Ne postoji parametar šta je dovršen proizvod 😉 10 ljudi oduševljeno igrom, 10 poludili šta su kupili…tko je u pravu? u svakom slučaju pare si dao, ćao ćao 👍

    • mamojebac

      @Zoran Zabac, 15.01.2021 - 23:57

      okej, 100 žena, 200 sisa.
      ja sam igru kupio i nemam problema niti sa optimizacijom niti bugovima, no to ne znači da su bili fer i korektni.
      ovim potezom sto napravili prema starim konzolama su si zabili dva autogola

    • Truegentlemanx

      @butjer1010, 14.01.2021 - 10:57

      Stari moj što ti dobivaš time što braniš korporaciju koja je na temelju laži i obmana zaradila milijune? Ljudi su ljuti što nisu dobili ono što im je obećano, a ti se praviš tu neki tata mata kao dobra mi je igra, ako si ti zadovoljan s osrednjim proizvodom, svaka čast, ali neki ljudi ipak očekuju neku vrijednost za svoj novac, a ova igra to nije.

    • djosic85

      @butjer1010, 14.01.2021 - 11:05

      Pajdo nije problem u bugovima, nego je neigrivo za stari ps4. Sreća pa ja ne nasjedam nikad na hype za bilo koju igru

    • SanKa

      @butjer1010, 14.01.2021 - 11:42

      pička ti živi u ogledalu. ako je tebi normalno da netko direktno laže potrošače u oči od kojih živi ,onda si jednak ko i oni.

    • Goblin

      @butjer1010, 14.01.2021 - 12:26

      Nauči se argumentirat svoje stavove bez osobnih napada tipa “vi ste klinci”, “vi ste pičke”.

    • Tony77

      @butjer1010, 14.01.2021 - 13:03

      Neznam koliko godina imaš a i ne zanima me ,al budi siguran da su ljudi i prije tebe govorili da je svjet omekšao ili ti posto “pičke” … vremena se mijenjaju al ljudi kao ti su uvik isti i uvik ih je bilo.

    • Timmy20

      @butjer1010, 14.01.2021 - 13:16

      Glupost! A ovome tipu preporučam da se pokaka u tanjur, i prezentira drugima da je to zagrebački odrezak. Eto, to na isto dođe. I laže. Laže u facu. Od ekipe za koju se mislilo da igra bude extra zbog stare slave, dobili su vampirski k.rc. Znali su sve dobro, mogli su jednostavno igru odbiti izdati za stare generacije konzola i amen. Ali ne, trebalo je “hajpati” (koja mutava riječ) i konzole nove generacije koje to još nisu, i ovakve igre i šta ja znam šta. Mogli su polizati sami sebi dupe, skompati se sa Sonijem ili Micom, i izdati igre samo za nove konzole. Ovako nemaš ništa. I nadam se da ćete se neki opametiti i prekinuti plaćati poluproizvode unaprijed.

    • Kikindo

      @butjer1010, 14.01.2021 - 15:05

      Prijatelju ja sam uziva u ovoj igri dok nisam vidia gameplay ove igre koji su stavili prije nekoliko godina. Od mogućnosti da uhvatis neprijatelja i da ti sluzi kao ljudski stit, penjanja i hodanja po zidovima pa do skroz kompleksnije price. Promijenili su cijelu igru samo pogledaj malo po yt jedan youtuber je to detaljno analizira i ja sam osta u šoku nakon što sam to pogleda da mi se igra zgadila jednim dijelom. Igra je odlicna, ali nije ono što su predstavljali…

    • butjer1010

      @butjer1010, 14.01.2021 - 16:20

      Pogodio sam broj ženskih spolnih organa na ovom forumu, hhhhh. Strava koliko vas je, umirem od smijeha…..

    • SanKa

      @butjer1010, 15.01.2021 - 09:14

      pretpostavljam da ti je to vrhunac života bez obzira kakvu si mega glupost izrekao

    • PppPP

      @butjer1010, 15.01.2021 - 15:33

      Samo se nemoj čudit kad za 5-6 godina svaka igra u prodaji bude na 65% dovršenosti. Vjv ćeš umirat od smijeha. Doduše, lako moguće neće bit krekanih igara pa ti možda i ne bude tako širok osmijeh nakon što 600 kn platiš

    • Darac83

      @butjer1010, 14.01.2021 - 18:33

      Ajoj… Kako loše… 😂😂😂

    • Lazy

      @butjer1010, 14.01.2021 - 18:38

      Ma stari prodali su muda pod bubrege za skupu lovu, prevarili brdo ljudi, odn pokrali pare ljudima jbte, nez sto te ponukalo na ovaj koment al sad bi iz sarkazma rekao da si na platnoj listi CDReda,naravno da nisi ali…nez mozda si ti navikao da te varaju ili tako nesto, pa potom samo stisnes zube i izdržiš, po meni im trea jebat mater uzduz i poprijeko planete.

    • Mteo1906

      @Lazy, 14.01.2021 - 19:25

      “Pokrali pare” nisi li mogo refundat, sta pricas da su te pokrali?

    • Lazy

      @Mteo1906, 14.01.2021 - 20:36

      Aha, jos jedan koji brani kompaniju, jos jedan na platnoj listi(sarkazam) , ma bravo misu mali… koji ti je vrag, daj se probudi i budi kritican kad te neko zeli prevest zednog preko vode, jebena kompanija koja je imala samo jedan cilj, a znali su sto rade, app sistem, blaah, nez nikog tko je kupio a dobio lovu nazad, pricam o fizickim kopijama jelte…u mom mjestu nisi mogao vratit igru kod Markeca jerbo te je frajer samo blijedo pogledao…a koliko je onih kojima se nije dalo zahebavat od muke, pa cekaju kao patch da bi mogli pokrenuti igru koju su masno al masno platili…ma znas sto, neam volje vise, zato i jesmo di jesmo jer pustamo da nas gu**i ko i kad hoce plus im pljescemo jos za to, jeeej.Ne bi ulazio u daljnu raspravu, samo toliko, uzivaj.

    • Mteo1906

      @Lazy, 14.01.2021 - 21:01

      CD projekt red se zajebo i to im treba zamjerit, ali ovoliki hate ne zasluzuju, priznali su svoju gresku sta vecina developera ne bi napravila, nego bi uzeli pare i rekli dovidenja. Isti ljudi sta su overhypeali igru danas seru po njoj (Puno ljudi ovdje), i onda neko pocne srat ” KMEEEEE nisam dobio ono sta sam htio kad sam preordero” pa sta si preordero onda, sam si kriv. Fala bogu patchevima se rijese bugovi, i onda je samo AI problem koji je osto. U mom gradu su svi dobili refund na fizicke i kopije i onda nemres srat kak su te pokrali. Razumijem da ljudi seru po igri i to rade s razlogom, al kao sto butjer kaze, previse cmizdre.

    • Lazy

      @Mteo1906, 14.01.2021 - 21:29

      Frajeru jel ti jasno da igra nije radila na last gen konzolama a oni su je isli prodavati, bila je potrgana, znaci platio si nesto sto ne valja, a iz ducana, tj svjesno su izdali potrganu igru i isli je prodati ekipi, nez vise kako da objasnim jbga. Osobno mislim da ih treba razapeti na svaki moguci nacin za primjer drugima.Ja sam primarno PC igrač, CDRed mi je bio najveci izdavac do jucer, kupio sve Witchere skoro day one, jedan od najjacih serijala ikad(meni) i to nikad nitko ne moze osporiti, al ovo sto su ucinili je ispod svake granice, a tebi ako je ok daj mi dvojici frendova po 500 kn da ne kukaju vise… a za soma smo mogli uzet janje u lici i deset-dvadeset litara vina pa za vikend orgijati kako smo htjeli😘

    • Mteo1906

      @Lazy, 14.01.2021 - 22:00

      Zavrsio sam cyberpunk na ps4 pro, igra je odlicna ali ima puno bugova i AI je u kurcu kao sto svi ovdje znamo. To sta ti kod sebe nisi mogo refundat fizicku kopiju (da ono s blu rayam unutra) je druga stvar, a hvala bogu tvoj grad nije cijeli svijet. Upravu si da je ovo sta su napravili lose, ali sve se to da popravit, zasrali jesu, al ako naprave patcheve kako su rekli, ovo je lagano 90 rated igra

    • Lazy

      @Mteo1906, 14.01.2021 - 21:42

      Eh da, mulac, nauci se komentirati bez vrijeđanja, O Ke, na portalu nema edita na zalost, ne SEREM nego ti tvrdim da nisu vratili lovu od fizicke kopije,znaci lokalna trgovina n i j e vratila lovu… znas ono sa kutijom i blurayem unutra, e tooo ti je fizicka kopija, fizicka i kopija nisu dvije stvari kako ti navodis, razumijes.

    • Mteo1906

      @Lazy, 14.01.2021 - 22:03

      Ne vidim gdje sam tebe vrijedo, govorio sam o communityu opcenito, al ak te vrijeda moje misljenje, ne znam sta da ti kazem, sorry ak si se uvrijedil 🙂

    • Lazy

      @Mteo1906, 15.01.2021 - 08:07

      Frende, “lijepo” si rekao da ne serem…al ok hvala na isprici ugodan dan zelim!

    • butjer1010

      @butjer1010, 14.01.2021 - 20:20

      Sve ih imam, skinuo kolekciju 🙂

    • Onaj-koji-jesam

      @butjer1010, 15.01.2021 - 13:26

      Razumi. Iigra koju su najavljivali kao besmrtnu i veliku. Ti je kupiš i dobiješ ovo smeće. A što se tiče toga kad mi budemo na vlasti za 20 godina čitavog balkana neće biti zbog vaše generacije. Uvijek su najglasniji oni koji ništa ne doprinesu!!!!

    • PppPP

      @butjer1010, 15.01.2021 - 15:07

      Dobro koji ku*ac, kakve su ovo pi*darije? I tko ti je dao ove pluseve ne razumijem. Vjv nisu ni zaigrali igru, a možda nisi ni ti. Znači kupim igru za 500 kuna na ps4 i vrti se na 20fps i teksture se učitavaju 10 sekunda, ali ja bih se trebao smijati tome jer butjer kaže da tako pravi muškarci postupaju? Ubij ne jer želim normalno igrati igru, kriv sam.

    • vragec25cro

      @PppPP, 16.01.2021 - 10:53

      Ti bi trebao napraviti refund.

    • bornfrompain1993

      @butjer1010, 15.01.2021 - 17:23

      Alpha internet ratnik?

    • m@rko

      @butjer1010, 16.01.2021 - 20:02

      Slazem se djelomicno sa tobom. I ja se sjecam kao klinac prije kada naletis na bug u igri nasmije te. Ali nasmije bas iz razloga sto ga nije cesto bilo. Jednostavno cyberpunk nije dovršena igra, zadnja igra koju se sjecam da je bas ovoliko imala bug-ova je prvi EA ufc. Trebali su igru odgoditi barem na proljeće i to je to. Ja vjerujem da je igra dobra stvarno, iako je jos nisam igrao. Bas mi frend govori da je super ali isto tako kaze da pricekam malo dok je ne poprave. Jer ima stvarno puno bug-ova. Koliko je puta samo morao resetirati igru jer mu usred misije zablokira pa ga je to jako iritiralo.

    • Onaj-koji-jesam

      @butjer1010, 21.01.2021 - 11:17

      Evo moje skromno misljenje

  • SanKa

    14.01.2021 - 09:20

    znaci bolje bi bilo da nisu ništa objavili nego ovu lažnu patetiku. smeće laže ko pas. da si upalio ps4/xbone verziju na 1 jebenu minutu, vidio bi da je igra neoptimizirano , nedovršeno smeće. kako ste to testirali ? LAŽEŠ ! i onda kaže da je ponosan na pc verziju ? na što točno, činjenicu da likovi sjede u zraku nasred ceste i sl bugove ? jel ponosan i na kriminalan AI i policijsko spawnanje ? zasrali ste stvar generalno, trebali ste još odgodit, ali ne želite priznat. to je činjenica. nisu adresirali najveće laži u videu tako da ovu ispriku možeš objesit mačku o rep

    • Ki-ya Karate Monster

      @SanKa, 14.01.2021 - 11:05

      CD projekt red je proglasio 3 dana zalosti jer si kupio zbaganu igru.

    • SanKa

      @Ki-ya Karate Monster, 14.01.2021 - 11:40

      i što da sad čovjek odgovori na ovako glup komentar ?

    • moordrak

      @SanKa, 14.01.2021 - 12:24

      Niš. Daš mu lajk i ideš dalje 🙂

    • SonOfZeus

      @SanKa, 14.01.2021 - 13:20

      Ne samo da lik laže ko pseto, već se smatra iznimno ponosim na PC verziju. O AI NI TRAGA. Čovjek bi pomislio da je AI odličan i da su dostavili obećanje da će imati day-night cycle gdje će svaki NPC imati svoj život, da radi ništa losije od ostalih open world igara. Ni rijeci o lažima i obećanjima još od E3 gameplay niti kako su potiho par mjeseci prije izlaska, kada je već 90% ljudi koji su naumili prednarucit-prednarucilo, promjenili žanr iz RPG u open-world action adventure. Bez rijeci o RPG. Čovjek stvarno misli da naizgled iskrena objava će prikriti očite laži. Ne možeš lagati da niste vidjeli kako loše starokonzološka izgleda i radi kada su apsolutno svi vlasnici starih konzola imali takve perfomanse. Da niti jedan playtester nije skužio da se policija teleportira iza tebe po svakom zločinu, ili da su automobili nesposobni zaobići i najmanju prepreku na cesti. Laže i obmanjuje jer misli da su gejmeri debili koji padaju na lijepe rijeci i zaboravljaju sto je bilo jučer, doduse kad imamo ovakve poput butjera koji ih brane – ni ne čudi me sto tako misle.

  • macgyver

    14.01.2021 - 09:32

    Damage control…

  • Rogue Stallion_v2

    14.01.2021 - 09:37
  • ShakeandBake

    14.01.2021 - 09:44

    Čuj ti mamlaza “žao nam je”.Hahahaha bravo majstore!Đon obraz .Meni je jedino žao što sam se zaletio i uzeo prvi dan igru ,nema veze i ovo je jedna lekcija.

  • Mteo1906

    14.01.2021 - 09:57

    Svi sad seru, a ako naprave zakrpe kako treba onda ce im pisat hvalospjeve jbt. Thats life

  • Holysheat666

    14.01.2021 - 10:18

    Debilii, aj da igra nije retardirana tolko i dosadna nikom nist,al je, drzte se vi vaseg witcher sranja,

    Da je ovak nes pravio rockstar igra bi bila savrsena

    • Zoran Zabac

      @Holysheat666, 14.01.2021 - 10:43

      Ljudi misle da je lako napravit GTA kopiju…bilo je do sada XY igara koje kopiraju GTA i ni jedna nije bila posebno dobra…GTA je tradicija i pametni ljudi čekaju GTA kad hoće kvalitet 😉

    • Smike

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 11:16

      Bas tako. Evo novi gta je vjerovatno u poodmakloj fazi al ljudi šute a ne kao cyber koji su najavili prije 100 godina pa se svi uzjebali kad sta će. Ja ni ne planiram ovo igrati jer je iz prvog lica i nisam fan ove cyber punk kulture sa futuristickim klincima, a nikad igru ne bih prednarucio. Može li meni neko objasniti što neko preorda igru digitalno, jel ona nestane sa stanja ili da dobije jaknu za igraca koja sjaji..

    • Holysheat666

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 11:50

      Tocno to, ovo je fail pokusaj, ma igra bi bila dobra ne bajna da su se fokusirali na jedan zanr, tipa rpg il pucacina, ovak je igra svast nest nist, smece, i fallout 4 je bio koma u pocetku al su popravili, al je igra valjala od prvog dana, za cyber neam rijeci, nado sam se bit ce super i sve, sloboda ovo ono, promasaj, igru ugasit kompletno i amen, ionak je 80 posto igraca neigra digli ruke svi, jebiga

  • Zoran Zabac

    14.01.2021 - 10:26

    kako je glupo ovo sa tužbama…čuj to tužiš nekoga jer je igra bugovita…zar postoji zakon koji se odnosi na bugove…čak da namjerno nisu davali igru na recenziju i dalje ne vidim zašto bi išta zakonski odgovarali osim što su narušili ugled? Ako su ljudi glupi i kupili igru unaprijed, može li i CD tužit njih zakonski jer glupi ljudi kupuju njihovu igru pa će im to narušit ugled jer ne žele da glupi ljudi igraju njihovu igru? Apsurdno, pare si dao, ćao ćao

    • Jurex

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 11:15

      kupi neki njemački high end auto pa neka ti malo malo pali lampe da ne radi motor, da nema dovoljno pritiska u gumama, da nema ulja, pa onda vozi zbagani auto i nemoj se žalit.

      kao nebi ih tužio, došle pare s neba pa ko ga jebe i da jesu opet oni su krenuli prodavati prozivod koji su testirali, mislim halo kaj ti pišeš?

      kupi si šampon pa neka vele neko izgori od kemikalija neko ne, neko oćelavi
      to je sve okej, ne treba tužiti e baš treba da se NAUČI JEDNOM DA VIŠE NIKAD TO NE NAPRAVI, tj da ne LAŽE da je nešto testirano a nije !!

    • Tony77

      @Jurex, 14.01.2021 - 13:01

      Možda malo prevelika razlika za uporedit bug u igri i probleme s autom al ovo sa šamponom je točno u sridu (uzmite kako kome bude) 😂

    • Jurex

      @Tony77, 14.01.2021 - 13:11

      Realno novi bmw ili mercedes audi imali su testiranja vozila puno manje nego koliko je trajalo izrada cyberpunka kad to vidiš onda je to velika neozbiljnost, proizvod je proizvod bio on 100e ili 1000000e, kao sto je volkswagen nije izbacio novi golf 8 jer su imali bugove u svom sustavu multimedije, popeglagli izbacili auto nitko srao nije, tako sa ima poveznica 😉 a da neko slozi auto bez biga u danasnje vrijeme di ima toliko stvari koje mozes upraljvat spajat itd i onda oni software izbace neigriv a ovaj tu pise dao si pare, pa daj meni zorane zabac daj neku lovu bum ti ja izbacio program al ak nekaj ne radi i nece ubacit varijable dao si pare bok.

    • Tony77

      @Jurex, 14.01.2021 - 14:50

      Nisam reka da se ne slažem već da mi je šampon bolja usporedba hehe

    • kebbab

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 11:29

      Tipično balkanski “pare si dao, ćao ćao”.

    • Lazy

      @kebbab, 14.01.2021 - 20:37

      Shiiiet man, jel kuzis, bas to.

    • Lazy

      @Zoran Zabac, 14.01.2021 - 18:39

      🙏🤣🙏

  • Lord_Sec

    14.01.2021 - 10:36

    Imaju oni puno toga popravit osim bugova. Tipa uzmes palicu i ides razbit staklo na autu, na kraju se ne razbije staklo nego se auto zapali.

  • Ki-ya Karate Monster

    14.01.2021 - 11:04

    SanKa
    @Ki-ya Karate Monster, 02.09.2020 – 15:42
    CD projekt red je proglasio 3 dana zalosti jer neces kupiti igru
    Tko je sad glup?

    • SanKa

      @Ki-ya Karate Monster, 14.01.2021 - 11:44

      liče, nisam kupio igru. vidio sam ju kod frenda, odbijam ju kupiti dok ne bude ono što je obećano. kako god, svatko se ima pravo oglasiti oko ovakve podlosti studia

    • vragec25cro

      @SanKa, 14.01.2021 - 13:00

      Znači isto koda si gledao na youtube 🙂 Šta si se onda tolko uznemirio oko igre ako nisi kupio? 🙂

    • SanKa

      @vragec25cro, 14.01.2021 - 14:06

      nisam gledao na youtube, kod frenda sam probao malo igrat , čisto jer je kupio 3090 pa da vidim kako izgleda. Unatoč bolesnom harderu, u tih 15ak min je bilo glitcheva ko u priči, i AI je kriminalan.

    • SanKa

      @vragec25cro, 14.01.2021 - 14:06

      btw, ovo bi svakog trebalo uznemiriti jer se postavlja opasan presedan. al kad si ko konj sa onim viewblokeri i ne vidiš širu sliku

    • vragec25cro

      @SanKa, 14.01.2021 - 14:18

      Mene da su sje… ko ove na starim konzolama i pc ne bih više nikad kupio od njih igru pa kolko god ju hvalili.(iako i ovo prva igra koju kupio od njih 🙂 ).Nije to u redu od njih,ali ne kuzim ove sta nisu potrosili pare na igru pa pljuju i pričaju kako loša.Imas srece pa si vidio i igrao kod frenda i vidis da ti ne valja.Zato bih ja da opet svi izbacuju demo igre par tjedana prije izlaska.

    • SanKa

      @vragec25cro, 15.01.2021 - 09:16

      znaci igrao sam 20 min i u tih 20 min sam vidio da je nedovršena i da je AI loš. I da sam samo vidio, imam pravo komentirat jer je igra toliko očito nedovršena ,da ne moraš igrati da bi skužio

    • vragec25cro

      @vragec25cro, 14.01.2021 - 19:12

      Sjeti se Tlou2 i hejtera s youtubea 🙂

    • Kmica180

      @vragec25cro, 15.01.2021 - 05:41

      Evo frende ja sam jedan od tih koji navedenu igru nije kupio a ni minute odigrao, a osuđujem ih. Mene osobno ne može manje interesirati Cyberpunk kao igra a ni njezin žanr mi nije ni malo privlačan, radije bih igrao Pasijans nego Cyberpunk, iskreno. Ali osuđujem ih zato jer će se vremenom i drugi izdavači voditi logikom “Zašto da mi dajemo 100% kvalitete i posvećenosti ako možemo dati 63% od toga?! Obećati ćemo brda i doline od in-game contenta, ali zapravo samo pola toga ćemo lansirati.Onaj tamo CDPR je to napravio pa su to gameri svejedno progutali…”. Eto to je ono što bi ja kao gamer htio izbjeći. Jer, budimo realni, ako oni prođu nekažnjeno zbog ovog samo je pitanje vremena kada će se ostatak kompanija voditi tom praksom, pa makar to bilo i za 10, 15 godina.

    • SanKa

      @Kmica180, 15.01.2021 - 09:17

      upravo to, ali gospodin “huuur duuuur imam 6 konzola, ja sam g4mer” ne moze to shvatit koliko ima tupav pogled na svijet

    • vragec25cro

      @SanKa, 15.01.2021 - 11:45

      Nije tupav pogled na svijet nego realan,sljedeči put ne kupiš njihov proizvod(kako nisi niti ovaj) i pokažeš im svojim novčanikom šta misliš o njima i njihovom načinu prodaje/izrade ili nešto 18 šta se tiče igara.Zato ja volim kapitalizam nedam im pare i to je to(ako me sje… na bilo koji način) i odem kod drugih po sličan ili bolji proizvod. 🙂

    • vragec25cro

      @Kmica180, 15.01.2021 - 11:42

      Jednostavno ne kupiš njihovu igru više i to je to.Tako ja napravio s dosta devolperi 🙂 Ima i bitnijih stvari u gejmingu protiv kojih bi se trebalo buniti od plačanja multiplayera na konzolama,politike u igrama,drugi svijetski rat igre bez nazi obilježja,mikrotransakcije,eskluzivnost sve su mi to stvari na koje bi se prije bunio nego na optimizaciju ili nedovršen proizvod.

    • Kmica180

      @vragec25cro, 15.01.2021 - 18:49

      Pričaš o skroz drugoj temi. Ja njihovu igru nisam nikad kupio niti ću (vjerojatno, možda mi se neka i svidi pa kupim), ali ja ti ne pričam o njima isključivo, nego o tome da bi se ostali izdavači mogli povesti logikom da se igre mogu izbacivati u svakakvom stanju (pod svakakvim mislim nedovršene/bez obećanog sadržaja, što sve ne) jer će to gameri prihvatiti svakako. Vidiš ako ti se ne sviđaju nacisti i te ostale pizdarije onda možeš ne kupiti igru, ali je bitno da je ta ista igra dovršena i bez potrebe za mnogobrojnim zakrpama. Opet ti govorim, Cyberpunk je samo primjer, ja ne želim da se ova situacija sa Cyberpunkom počne dešavati na ostalim naslovima, jer očigledno je da se može dešavati dok ima gamera koji će podržavati polu proizvode i nedovršen i/ili izbačen sadržaj.

    • vragec25cro

      @Kmica180, 15.01.2021 - 22:58

      Šta ja krivo napisao?Jednostavno ne kupiš igru,ili kako napisao u ostatku komentara nebitno jel Cdpr ili bilo koji 18 studio.Ne volim nazije,ali ako igra o drugom svijetskom ratu protiv nacija kako ne stave simbole,na to sam mislio I onda ti još nabroja o druge stvari koje mislim da su bitnije da se mijenjaju,Danas Cdpr sutra neki drugi studio.Jedina igra s kojom sam imao slična iskustva bio Ark Survival evolved,probao na free vikendu i radila bez problema,kupio igrao nekih 100 h počela štekati sa svakim updejtom sve jače i jače na mojoj kanti.Njima više pare ne dam,ali naučio i još jednu stvar iz tog slučaja da dosta toga ovisi i o hardveru.

    • Saren

      @Kmica180, 16.01.2021 - 02:18

      Da, samo CDPR kriv svemu, bacimo kroz prozor sve sto su ucinili EA, Bethesda i drugi… Nogomet, CoD-ovi, BF-ovi – nema nista veze ikad jel ? xD Smijesna mi je em situacija em ljudi. Ja sam imao par bugova, igra radi sasvim ok na mojoj konfi. Daleko od toga da je ok sto se dogodilo sa konzolama prosle generacije, daleko da je to ok. No svi su generali poslje bitke. Posto nisi kupio igru bez uvrede tebi ne mogu te uzeti ozbiljno, mogu se sloziti sa nekim djelovima doduse.

    • Kmica180

      @Saren, 17.01.2021 - 01:23

      Frende, džaba ja govorim kad me ne razumijete. Nije Cyberpunk kao igra THE PROBLEM, kao ni CDPR. Problem je što će se sve više developera voditi time da igra ne mora biti takva kao što je predstavljana niti mora biti kompletna pri izdavanju – ukoliko gameri nastave prihvaćati to da nema sadržaja koji je promoviran ili se moraju raditi major zakrpe kroz sljedećih godinu dana nakon lansiranja igre. Ja sam svjestan da u ovom specifičnom slučaju igra radi odlično na PC-u, ali vidiš nije onakva kakva bi TREBALA BITI na konzolama. To je ono što gameri ne smiju prihvaćati ni tolerirati. Ali dobro, vidim da se ovdje borim sa vjetrenjačama tako da nema smisla za nekim daljnjim raspravljanjem. Budite mi pozdravljeni, svako dobro.

    • Saren

      @Kmica180, 17.01.2021 - 05:04

      A ja sam rekao da nije CDPR jedini kao ni CBP sam po sebi. Bethesda, Ubisoft i njihove optimizacije ovo il ono. Koliko puta se dogodilo da je primjerice Ubisoft dao trailer za bogove, a dobili smo graficki srozanu igru ? Ili primjer zadnjeg Breakpointa ? Hoces od bugova pa nadalje, sto je to onda ? Varanje kupaca takodjer ? Ne ? Takodjer se moraju raditi zakrpe jer igra nije kakva je trebala biti. Ponavljam sto je ucinjeno nije ok. No svi zaboravljaju da ima drugih koji to sustavno rade svake godine sto vise. Neki idu toliko daleko da ubacuju i price kao lootboxeve i naknadno placanje za iteme NAKON sto reviewsi su gotova stvar (Star Wars Battlefront 2 kada je izasao). To je isto u redu jel ? No kako rekoh, svi zaboravaljaju kako im pase, po volji i gledaju sto zele vidjeti. Kako rekoh, ne isplati mi se trositi vrijeme vise na ovakve rasprave jer smisla nema. Tebi svako dobro i lp.

    • Kmica180

      @Saren, 17.01.2021 - 11:31

      Ja se u potpunosti slažem s tobom. Ja nigdje, ali nigdje nisam rekao da je CDPR jedini koji je izbacio ovakvo nešto, niti da je Cyberpunk jedina igra kojoj očigledno dosta toga nedostaje. I također se slažem da bi gameri trebali udarati i po Ubisoftu i Bethesdi i sličnima. A tu se opet vraćamo na temu da su pojedini gameri spremni prihvatiti sve i svašta. Nema igre koja je savršena, barem po meni, nema igre koja nema tu i tamo kakav bug ili glitch, daleko od toga. Ali ovakve stvari prihvaćati i etiketirati ih kao “ništa strašno” e zbog toga se možemo spremiti na sve više igara koje su potpuno igrive nakon 273 patcha i updatea. Možda je to tebi super i na takve si igre navikao ali ja nisam kao i većina ljudi. Kažem, ne želim prepirku ni ništa tome slično, samo govorim kako budućnost gaminga ne izgleda sjajno ako ovo prihvatimo kao standard…

    • Saren

      @Kmica180, 17.01.2021 - 17:28

      Prvo nisam navikao, mada mi je prag tolerancije na bug il dva visi nego vecini ljudi. To ne znaci da pravdam takve stvari. Samo mi ide na zivce to da kada istu ili goru stvar ucini netko drugi to se zaboravi za tjedan dva i nikome nista do iduce igre ili iduceg nastavka. A buducnost gaminga ti vec izgleda tako. Pogledaj EA i ostale i shvatit ces o cemu govorim. Jedino dobro sto se Star Wars igara primjerice tice od kad EA dirigira su Squadrons i Fallen Order. Cisto iz razloga jer se nisu mjesali u poslove Respawn Entertainment studija kada su se ovi uhvatili Fallen Ordera. Smatram da je ista stvar bila i kod CDPR-a, uprava rekla svoje i to je to, ovi su se morali pridrzavati toga. Opet ne znaci da je to ok, niti da mi se to svidja i da tako treba biti. No kako sam rekao, kada isto ili jos gore rade drugi tada nikome nista, netko se buni tjedan dva i cao. Ajmo kupit novi nastavak ovoga ili onoga svake godine, to sve klapa…

    • Kmica180

      @Saren, 17.01.2021 - 23:00

      I opet ću reći, slažem se s tobom. Ispalo je tako da sam se našao na ovoj temi gdje se spominje Cyberpunk i ja stojim iza svojih riječi. Ponavljam, ne govorim isključivo za Cyberpunk nego za to da se ovakve stvari ne smiju tolerirati. Ja razumijem onu “Kada jednom smrkne, drugom svane”, što u prijevodu znači da ako je nekom igra loša ne znači da je i drugom automatski loša, taj drugi može neizmjerno uživati u toj igri, ali mi nitko ne može reći da je u redu da se ovakve stvari dešavaju. I kada to kažem mislim i na EA, Ubisoft, Bethesdu, CDPR i kog već ne. Ali dobro, možda sam ja ona jača klasa optimist pa mislim da će se stvari dovesti u red. Bilo kako bilo, ako su ovakvi slučajevi neizbježni, barem se nadam da će zaobići naslove koje ja igram, mada priželjkujem da se ovakve stvari ne dešavaju ni na jednoj platformi s ni jednim naslovom.

    • SanKa

      @vragec25cro, 15.01.2021 - 09:17

      znaci ti namjerno trollaš ili šta ? miješaš kruške i jabuke. Po TLOU II nitko nije srao iz tehnickih razloga jer je igra dotjerana i fercera sve kako spada. Srali su iz politickih i SJW poriva. Po cyberpunku svi seru jer igra izgleda ko poludovršena igra za ps2 na ps4. jel ti treba crtat ?

    • vragec25cro

      @SanKa, 15.01.2021 - 11:39

      Pa ja igram xone verziju igre i uz loš ai i par bugova nikakvih problema ili crasheva.Šta bi trola,nego te malo podbo(pošto se večinom razilazimo u mišljenjima i ukusima) jer na svakom članku o Cp2077 ti među prvima spominješ kako me valja.P.S.niti sam čekao igru niti bio nahajpan kupio ju najviše zbog toga jer svi o njoj pričali,a Witcher 3 mi se ne sviđa,možda mi zato drugačiji doživljaj igre.Prvi puta kad ju prešo bila odlična kad išao samo main story ali se vidi sad u drugom prelasku da fali puno toga naspram sličnih igara.

  • Slim1992

    14.01.2021 - 11:05

    Hahha ovi i dalje jebu narod. Nek zagriju stolice i rade na zakrpama i pokusaju bar malo popraviti stanje igre. Oni snimaju snimke i kao izvinjavaju de po ko zna koji put 🤦‍♂️. E jada njihovih. Bruka

  • Jodler

    14.01.2021 - 11:19

    Ja samo ne znam tko je ovo testirao. Znamo da će popraviti igru i lijepo je za VELIKU promjenu vidjeti da se barem neka kompanija ispričava a ne kao onaj idiot iz recimo NDa (svježi primjer) ili kreten iz EA (sa lootbixevi u Fifi nisu kockanje) seru i seru. Skidam kapu barem za ispriku jer na to ne da nismo naviknuti nego obično likovi iz gaming kompanija napadaju gamere ta svoje greške, koje obično ne priznaju. I lijepo da me nije nazvao trolerom, iz respekta neću tražiti povrat jer dobra riječ i isprika mi vrijede više nego da istog trena ispeglaju igru. Trebali su bolje testirati i jbg opet odgoditi barem do ožujka ove godine pa makar se izvlačili na koronu nego da izbace bugovitu igru ali ovo ipak vrijedi zapamtiti. NMS team i CP2077 tim – jedini timovi koje cijenim što se tiče iskrenosti i priznavanja pogrešaka. GG. Samo se neka drugi put potrude ne ponoviti grešku i sve pet.

    • macgyver

      @Jodler, 14.01.2021 - 11:35

      Skrivanje verzije za konzole prije nego je igra izašla, bas pravi primjer iskrenosti.
      Isprika je ok kad netko slucajno zajebe, al ovo je bio jedan od najodvratnijih slucajeva laznog marketinga i varanja kupaca, ne samo u industriji videoigara nego opcenito

    • Jodler

      @macgyver, 14.01.2021 - 13:14

      Ma ne pretjeruj 😂🤣😂🤣

    • Lazy

      @macgyver, 14.01.2021 - 20:40

      Prevara bez predumišljaja, ko na oglasniku s ciglom u paketu…

  • kebbab

    14.01.2021 - 11:33

    Ja čekm ps5 verziju.

    • SanKa

      @kebbab, 14.01.2021 - 11:44

      me 2..ako ikad izadje i ako ikad bude ono sto je obecano

  • Serpico

    14.01.2021 - 11:51

    Smrdelo je to od samog početka još kad je William Gibson rekao da to liči na neko generično GTA flashy zezanje. Bio sam skeptičan i više sam verovao nekim proverenim osobama (nikakva naknadna pamet, pisao sam to i ovde, sećam se kako me neko ovde napao kad sam preneo da se Kezi MakDonald demo nije svideo kao onomad Witcher 3 demo) nego jutjuberima i nekim novinarima koji su sa CDPR ložili masu, padali u trans i govorili kako će im mozak eksplodirati od onoga što su videli.

  • nenno

    14.01.2021 - 12:23

    Ljudi cudite se ko pura dreku…danas je normalno da se igre izdaju bugovite…najbolje primjer za mene je Fallout 76…izasao prije 2 godine….bugovit kako I svaka igra od Bethesde…kupio ga prije mjesec dana…imam vec 250 sati igranja I uzivam…vecinu igara tak I tak kupim nakon godinu sve na akciju…tu I tam neki preorder…jbg…Ali ne cmizdrim ako je igra bugovite…cekam da je poprave I uzivam nakon toga…

  • personauser

    14.01.2021 - 12:41

    “Cyberpunk 2077 is a dream game. I wonder how much planning and production was needed.”
    “Having a multi-platform release for an AAA title is at a level where that’s enough for me to say that it’s wonderful.”
    “I support this game from the bottom of my heart for sincerely dealing with [the refunds].”

    https://www.siliconera.com/masahiro-sakurai-deeply-moved-by-cyberpunk-2077-refunds/

  • moordrak

    14.01.2021 - 12:56

    Bugovi i neoptimiziranost nisu jedini problemi Cyberpunka. Prošlo je dovoljno vremena od izlaska, igru sam prešao i dojmovi su se slegli. Da, veliki sam ljubitelj futurizma no na kraju balade, ostao sam zeru ravnodušan prema događajima i likovima Cyberpunka 2077. Put do završetka igre daleko je bolji od samog završetka. Nisam očekivao bajku sa sretnim završetkom , ali isto tako nisam očekivao toliko predvidljivi slijed događaja. Cyberpunk 2077 je vrlo zabavna igra kojoj nedostaje još malo esencijalnog sadržaja, još malo emocionalnih okidača zbog kojih bih iskustvo igranja nazvao vrhunskim. Možda dolaskom DLC ova moja želja bude uslišena, do tada, čekam neke bolje dane ili makar verziju za PS5.

    • kebbab

      @moordrak, 14.01.2021 - 13:34

      Koliko bi igri dao ocjenu od 1-10?

    • moordrak

      @kebbab, 14.01.2021 - 22:17

      Igra u kojoj provedeš 118 sati ne može biti tako strašno loša, je’l tako. 8 je moj broj na skali od 1 do10. Znači solidno iskustvo, ali moglo je i bolje. Vjerojatno će neki reći da sam jako darežljiv obzirom na potpunu neigrivost na starijim konzolama. Što reći. Imao sam sreću što je moj PS4pro, brižan, uz silnu muku ipak odradio svoj posao.

  • Azumath

    14.01.2021 - 13:16

    Nisan igra igru jer me ne zanima ova tematika, ali naravno da sam je pratija, tako da neman neko pravo govoriti moje mišljenje o igri, ali je po meni BeatEmUps da nekako najbolji “review” kad je reka da mu je žao što je igra izašla ovako buggovita jer da buggovi samo zasjene probleme koje igra ima u srži.

    • tomekplejka89

      @Azumath, 16.01.2021 - 11:59

      Dobro je i rekao…ja imam nekih 20ak sati u igri pa vjerovatno nebi trebao komentirat nista po nekima jer je nisam presao do kraja. Bez obzira na mrtav svijet…rusenje igre…itd. igra je obecavala brda i doline a donijela tek malo bolje razradjen action adventure. Ali kazem ja nemam pravo rijeci jer nisam odigrao do kraja. Btw…nemoj kupovat jos dvije godine…ima boljih igara.

  • Kikindo

    14.01.2021 - 15:09

    Ekipo nije problem samo bug samo pogledajte ovaj video, ekipa nas je doslovno lagala i promijenila igru koja je mogla bit savrsena u nesto skroz drugo. Odigrao sam igru i dobra je, ali ovaj gameplay stari ja ne znam tko je vodio projekt i promijenio sve, jer ova igra danasnja nije ni blizu onom gameplayu prije nekoliko godina…
    https://www.youtube.com/watch?v=LoIIhms1M4M&t=665s&ab_channel=WhyBeAre

    • tomekplejka89

      @Kikindo, 16.01.2021 - 12:56

      Pogledao sam video…bolje nemojte gledat.. Onaj osjecaj kada skuzis da recenica: ” Wake the fuck up Samurai, we heave a city too burn!” UOPCE NIJE U IGRI! 🤯🤯🤯

  • Cros80

    14.01.2021 - 17:07

    Igra je nedovrsena i zbogom…

  • Lazy

    14.01.2021 - 18:45

    Da njemu je žao, mami pričaj bajke, kod njih je super radilo na PS4 a on stvaaarno ne zna kako kod drugih ne radi, hahahaha, đizs man, daj se ne zakopavajte vise, svjesno ste maznuli pun kufer eura, i prevarili ljude. Treba im uzet bas sve pare koje su dobili od last gen konzola i tocka.

  • Strange Man

    14.01.2021 - 21:57

    Ovo me podsjetilo na onu epizodu iz South Park kada predsjednik BP-a upućuje ispriku zbog izlijevanja zaljeva …. We’re Sorry 😂😂

  • Stitrek

    14.01.2021 - 23:05

    Ovo je velika lekcija da se igre ne kupuju u prednaruđbi, uz to ove stvari su se mogle ocekivati jer CDPR po pitanju RPG ili open world igara nije ni do koljena jednom Rockstaru ili Ubisoftu, to što se CEO ispricava sa neistinama podsjeca na ukiseljene Balkanium politicare.

  • MakikaM91

    15.01.2021 - 01:58

    Ovaj im sef na slici ko David Guetta, onda se ljudi cude sto su igru zasrali. 😀

  • Draloez

    15.01.2021 - 09:35

    Quake Champion’s jest u Alpha Fazi ; recite developerima da konačno puste igru u optjecaj. Ajde sad svi pljujte ako imate muda na ovu igru (Quake 1 najbolja igra svih vremena imala je i DM) HAKER op. a. Developer CEO ALL

  • Onaj-koji-jesam

    15.01.2021 - 13:30

    Igrica nije ono što su najavljivali. I to nitko nemože poreći. Ali ovdje se našlo više ljudi s namjerom da ne otovreno popljuvaju one koji su rekli svoje mišljenje o igri. Ja ne kažem da je dobro to što pljuju igru, ali da je igra promašaj u usporedbi s očekivanjima mislim da to nitko ne može poreći

  • PppPP

    15.01.2021 - 15:22

    To je ta tzv polu-isprika. Kao nije ispunila standarde kvalitete na starim konzolama, ali problema uopće nema na pc i novim konzolama ahah

  • Matija6114

    16.01.2021 - 06:44

    Ja nisam ljubitelj cyberpunka al isao sam baš isprobati da vidim sta je tu toliko posebno.
    isprobao sam je na pc-u i također ima jako puno bugova. igrao sam ju 1:30 h i nisam moga iscekati da je deinstaliram. Košta 59.99 Eura a vrijedi 5.99 hehehe
    If you love it, still don’t buy it 😀

  • tomekplejka89

    16.01.2021 - 12:12

    Igru sam preorderao samo da je mogu igrat D1…ali je bilo sumnjivih poteza od strane CDPR-a jos iz vremena prvih trailera…nisu oni na razini na kojoj su oni i mi mislili da jesu. Sada kada se sjetim koliko su stvari izbacili iz igre( tipa leteci auti koje igrac moze voziti) covjek bi mislio da da ce barem ostali aspekti igre biti na razini((AI)…ili cinjenica da su lika koji je glumio JS-a odjebali da bi ubacili Keanua iako je posao bio skoro dovrsen, govori dovoljno o kakvima je ljudima rijec. Glumac koji je glumio Arthura Morgana u RDR2 je PET godina snimao sve ono sto je bilo potrebno za igru. To dovoljno govori o kakvima je projektima rijec kada pricamo o AAA open-world igrama koje pretendiraju zaraditi milijardu. CDPR je znao da je igera u kurcu i zato su zabranili prikaz gameplaya koji su imali reviewri i forsirali prikaz tzv. B rolea. Bilo mi je jasno da ce igra fejlat ali ko mi je kriv kad sam glup i idem protiv zdravog razuma i narucujem nesto sto nisam ni vidio i sad serem okolo naoklolo…ja sam ispao picka a oni supci. Jebiga.

  • Cro_Cop1

    16.01.2021 - 16:07

    Najnoviji intervju sa 20tak sadasnjih/bivsih developera koji su radili na igrici danas izašao u javnost..conclusion: Cyberpunk was announced eight years ago, but development didn’t really start until 2016. In 2018, they had little but a (mostly) fake demo. Most of the staff knew and openly said it wouldn’t be ready for release in 2020. But management believed in CD Projekt Magic

  • Cro_Cop1

    16.01.2021 - 16:10

    Izasao video i članak…Developeri potvrdili da je demo iz 2018 bio fake, igra je bila “rebootana” 2016..novi ljudi došli tako da je projekat na novo pokrenut. 2022 je trebala izaci, toliko problema da je nevjerojatno.

  • anonimikus

    17.01.2021 - 10:18

    vidim u komentarima se redovito spominje ženski spolni organ, a ja za manje gluposti dobijem ban na forumu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?