HCL.HR

Sens je novi operativac u Rainbow Six Siegeu

Lovro Maroševac 23.05.2022.   •   5 komentara


Ubisoft je na sinoćnjem finalu Six Majora predstavio drugu sezonu sedme godine svog uspješnog multiplayer naslova. Nova sezona, između ostalog, donosi novog operativca i potpuno novu mapu.

Sinoćnji Six Major u Charlotteu esport fanovima pružio je odličnan meč između DarkZeroa i Astralisa koji je završio 3-2 rezultatom. Međutim, ono što se također čekalo jest predstavljanje nove sezone zvane Vector Glare.

Vector Glare sa sobom će donijeti niz stvari koje će poboljšati iskustvo igranja, a najvažnije za spomenuti je svakako dolazak Sensa, novog operativca. Belgijski operativac nalazit će se na strani napadača i sa sobom nosi napravu R.O.U. Projector System. To je malena stvarčica koja se kotrlja po podu i izbacuje zeleni gusti dim koji umanjuje vidljivost obrani, ali i napadu.

Projector System neodoljivo podsjeća na Viperin ability iz Valoranta, stoga ne čudi kako su prema Ubisoftu odmah krenule optužbe igrača za kopiranje stvari iz drugih igara.

Sens u svojem arsenalu broji nekoliko oružja. Valja naglasiti da dolazi s potpuno novom puškom POF-9 koju može zamijeniti s 417 DMR-om. U sekundarnom izboru oružja, tu su im dodijeljeni SDP 9mm i Gonne-6. Sa sobom također nosi i alate za probijanje zidova te claymore.

Osim Sens, u drugoj sezoni sedme godine Rainbow Six Siegea stiže i nova mapa. Međutim, Close Quarter, kako joj glasi ime, nije dizajnirana za klasičan Siege mod, već će se isključivo koristiti u novom Team Deathmatchu. Napravljena je za brzo snalaženje u prostoru, nešto što klasične mape nemaju. Smještena je u Grčkoj i u slobodno vrijeme služi kao trening kamp Siege operativcima.

Novi dodatak u igri bit će i streljana, koju već nekoliko godina zaziva cijela zajednica. Tamo će igrači moći vježbati kako savladati trzaje oružja. Moći će podesiti i udaljenost meta te testirati koliko su precizni i koliko štete rade pomoću određenih oružja. Neki operativci će dobiti i izbor trećeg sekundarnog oružja, posebno oni koji su izgubili jedan pištolj dodatkom Gonne-6 oružja.

Sve promjene i noviteti koji dolaze uz sezonu Vector Glare bit će dostupni na test serverima od sutrašnjeg dana. Vector Glare u punu verziju igre stiže 7. 6. – točno dva tjedna od dolaska na test servere.

Komentari (5)

  • Darcoolio

    23.05.2022 - 15:42

    Prestao sam da igram ovo pre tri godine sigurno.

  • Agent

    23.05.2022 - 16:20

    Sve super osim novog operativca i nije problem što izgleda kao da kopiraju valorant već što izgleda jako loše i operator koji ne daje neku prednost nego igranje na sreću. Bolje da stanu sa stavljanjem novih operatora kad nemaju više ideja i fokusiraju se na mape i neke druge stvari.

    • Lovro Maroševac

      @Agent, 23.05.2022 - 16:30

      Mislim da je ovo više odgovor na loš pickrate Wardena u mečevima. Stvarno mu je trebao neki buff, a ovo mu je i više nego dovoljno.

    • Agent

      @Lovro Maroševac, 23.05.2022 - 17:21

      Da, ali mislim da neće Sensa dugo igrat. Igrat će se samo napočetku kao i dosta prošlih operatora

  • Strahinja Radonjic

    23.05.2022 - 19:02

    Sens. 🤣 “Šta si stavio na pljeskavicu?”. Sens, Kupusus, paradas, krastasas.. 🤣 Link

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?