HCL.HR

Sims 4 donosi iznajmljivanje stanova u novoj ekspanziji, kao i umiranje od plijesni

Zoran Žalac 03.11.2023.   •   1 komentara


Dugovječni The Sims 4 dobit će potencijalno najinteresantniju ekspanziju do sada. For Rent omogućit će nam da živimo kao podstanari ili da uzmemo ulogu stanodavca.

Još je od The Sims 2 postojala je mogućnost da simljani žive u stanovima umjesto u kućama. No, uvijek su to bili njihovi stanovi i simulacija tu nije bila potpuna. To će se promijeniti novom ekspanzijom For Rent koja će prvi put u serijalu donijeti mogućnost igranja u ulozi stanodavca ili pak podstanara.

Po prvi put ćemo tako moći izgraditi cijelu stambenu zgradu te voditi računa o njoj. Ekspanzija će biti smještena u tropsko okruženje inspirirano jugoistočnom Azijom, no zgrade će se moći graditi i na postojećim mapama.

For Rent će igri donijeti novu dinamiku kroz intenzivnije odnose sa susjedima. Dok u klasičnom Sims gameplayu nemamo doticaj sa susjedima dok nam ne dođu na naše zemljište, ovdje nas od susjeda dijele samo zidovi – koji su vrlo tanki, kako to obično biva. I naravno da će se tu naći stanara koji prisluškuju jedni druge ili puštaju glasnu glazbu usred noći. Tko zna, možda je baš vaš lik taj susjed iz pakla.

U slučaju da ste podstanar, ova ekspanzija uvest će mogućnost da vas izbace ako kasnite s plaćanjem stanarine. S druge strane, kao vlasnik zgrade dužni ste voditi računa o njoj – popravljati stvari i raditi na održavanju istih jer u zgradu povremeno dolazi inspekcija. Ekspanzija također uvodi plijesan, koja može završiti smrću stanara u slučaju da se ne tretira. Dakle, više ih ne morate zatvarati unutar četiri zida bez vrata – dovoljno je da im ne očistite plijesan!

The Sims 4: For Rent izaći će 7. 12. za sve platforme i koštat će 40 eura.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • GAMERWORLD

    03.11.2023 - 15:06

    Legalna smrt od plijesni eay kill.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?