HCL.HR

Službeno je potvrđena odgoda za Destiny 2: The Final Shape

Zoran Žalac 27.11.2023.   •   2 komentara


Poznat je novi datum izlaska za Destiny 2: The Final Shape ekspanziju koja bi trebala biti kulminacija 10-godišnjeg postojanja serijala.

Potvrđeno je ono o čemu se nedavno šuškalo. Destiny 2 je malo u problemima, točnije rečeno njegova najnovija ekspanzija The Final Shape. Istoj je sada i službeno odgođen datum izlaska te dodatak sada očekujemo 4. 6. 2024. godine.

Nije potvrđen drugi dio glasine – da je extraction pucačina Marathon prebačena na 2025. godinu, ali je vjerojatno i to točno.

Iz Bungieja poručuju kako ekspanzija The Final Shape trenutno nije ono što bi trebala biti te da im za pravi spektakl treba više vremena.

“The Final Shape je kulminacija prvih 10 godina priče Destinyja i nebrojenih sati provedenih u igrama. Želimo odati počast tom putovanju i zato si uzimamo više vremena da dostavimo veću i hrabriju viziju, jednu za koju se nadamo da će biti upamćena i cijenjena u godinama koje dolaze.” – stoji u objavi na službenom blogu.

Kako će Destiny 2 praktički biti 16 mjeseci bez ikakve ekspanzije, Bungie ipak planira skratiti čekanje kroz manji dodatak zvan Into the Light, koji će uslijediti u četvrtom mjesecu 2024. godine te će poslužiti kao uvod u narativno finale The Final Shape ekspanzije.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Mamba_

    27.11.2023 - 20:23

    Oće to kad se otpustiš skoro 10% radne snage.

  • r3voken

    28.11.2023 - 12:19

    Ma neka, drugi mjesec mi je ionako pun. Puno bolje paše release za 6. mjesec. Još ako se zapravo potrude i izbace dobru ekspanziju… 😩🙏

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?