HCL.HR

Sniper Elite 4 bit će posebno ukrašen za PC i PS4 Pro

Zoran Žalac 03.02.2017.   •   6 komentara


Nadolazeći Sniper Elite 4 bit će dostupan na tri platforme, ali će najbolji grafički izgled imati na dva uređaja za koje će igra biti posebno dotjerana.

sniper-elite-4

Sjećate se kako je Italija ’43-će bila lijepa, unatoč fašističkoj vladavini? Ni mi isto, ali doznat ćemo to u Sniper Elite 4 za jedanaest dana, pogotovo ako igru budemo igrali u verzijama za PC ili PS4 Pro. Naime, razvojni tim Rebellion obznanio je kako će te inačice biti grafički ljepše od onih za Xbox One, odnosno stariji model PlayStationa 4.

Verzija za PC bit će jedna od još uvijek rijetkih igara s podrškom za DirectX 12 API. Srećom, neće biti Windows 10 ekskluziva pa će se moći igrati i u DX11 modu na sedmici. S druge strane, PlayStation 4 Pro verzija imat će “unaprijeđeni framerate” (iako nije precizirano u broju fps-a), bolju vidljivost, zaobljeniju geometriju, uvjerljivije osvjetljenje i sjene, bolju kvalitetu tekstura i odraza, te brže učitavanje. Sve to, naravno, u odnosu na osnovnu PS4 verziju.

Komentari (6)

  • trulex

    03.02.2017 - 17:44

    Ovo je uživancija igrat, al mi je najgore kad moram platit da Hitlera smaknem, zar to nebi trebalo džaba biti, ipak je to zločinac največi.

  • karlod1997

    03.02.2017 - 17:58

    Igru Sniper Elite igram od samog početka, od 2005. Igra je izvrsna. Jedinica mi je nekako bila najbolja, narvno da su sve ostale redom bolje i zahtijevnije po pitanju grafike, izgleda i misija, ali sve nakon jedinice je po meni već viđeno, samo na drugoj lokaciji, postaje zamorno. Točno je da su uveli mnoge promjene: penjanje, novi načini šuljanja, pucanja, questova, “poligona” tj misija i samog “baratanja” oružjem i ostalim stvarčicama, ali po meni ništa novog, sve na fintu prvog. Ali opet ću je proć da vidim jesam li falio u procjeni .

    • vragec25cro

      @karlod1997, 03.02.2017 - 21:34

      zašto mjenjati dobitnu kombinaciju 🙂 isto ga igram od prvoga dijela i sve prošao.al netreba mjenjati ono šta valja samo malo uljepšaš i ubaciš par sitnica
      ..vidi kud su cod odnjele te sve promjene..isto se ljudi bune i na nekim drugim igram al moje mišljenje ak nešto valja zašto to mijenjati?eventualno novi likovi i nove mape i to je to..recimo ko fc 3-4..tako i sniper neka ga oni meni uljepšaju bit če veči gušt kad napravim headshoot

    • karlod1997

      @vragec25cro, 03.02.2017 - 23:30

      Da, to ne mogu poreći. Sniper Elite je vrlo precizno osmišljena igra pa je teško odskočit od uigrane fabule. Malo da je dodat likova i modernozirat mape bilo bi još bolje, ka šta si i reka, ali igra je takva da nemoš priuštit drugačije/ znatno promijenjene likove, protivnici moraju bit nacisti i na kraju cilj je ubit Hitlera, i onda je problem kako osmislit novog lika, jer jedan je Sniperist, dok u CODu imas sa sobom tim koji se u svakom serijalu možeš proizvoljno kreirat ka i protivnici, šta povečava zanimljivost. Dakle ostaje prominit/modernizirat mape i misije i bit će vrh. Pozz 🙂

  • goldfinger

    03.02.2017 - 18:23

    Odigrao sam sve do sada,pa ću se pozabaviti i s četvorkom…Zabave s kill cam štosevima ziher neće faliti…

  • MarinCRO12

    03.02.2017 - 23:47

    graficki me podsjeca na Just Cause 3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?