HCL.HR

Spider-Man ipak neće imati svoje misije ni priču u Marvel’s Avengers

Zoran Žalac 23.11.2021.   •   2 komentara


Iz Crystal Dynamicsa su otkrili kako gostovanje Spider-Mana u igri Marvel’s Avengers neće biti popraćeno pričom i misijama

Spider-Man će se priključiti postavi superheroja u igri Marvel’s Avengers krajem ovoga mjeseca. Njegov dolazak bit će popraćen “događajem” zvanim “With Great Power”, no kako je otkrio redatelj gameplaya Philippe Therien za IGN – Spider-Man u ovoj igri neće imati svoje misije ni zasebnu priču.

Očekivanja su bila takva jer su dosadašnje dvije ekspanzije za Marvel’s Avengers donijele zasebne priče za Kate Bishop, Hawkeyea i Black Panthera. Iz razvojnog tima Crystal Dynamics čak su jednom prilikom poručili da će Spider-Man imati svoje cutscene u igri, a tako nam se činilo i iz prvog trailera. Međutim – ništa od toga.

Preciznije rečeno, priče će biti, ali će biti ispričana kroz zvučne zapise te ilustrirane scene, a to će se otključavati završavanjem multiplayer izazova u Marvel’s Avengers. S obzirom na činjenicu da je Spider-Man ekskluzivan za igrače na PlayStation platformama, možemo nagađati da se Crystal Dynamicsu i Square Enixu baš i nije isplatilo izdvajati mnogo resursa za sadržaj koji neće biti dostupan svim igračima.

Označeno sa: , , ,

Komentari (2)

  • striborino

    23.11.2021 - 10:23

    lol jadno

  • Demon90

    23.11.2021 - 10:35

    A boje se bijesa ono malo igrača što još uvijek igra. Da su ubacili priču a priča bi u isto vrijeme bila dostupna samo PS igračima iako su ostali platili istu cijenu. Ovako samo kao igrivo character se nekako i proguta

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?